13.1.2013

Happy me

Heippa hei! Tämä viikko vierähti vähän odotettuakin nopeammin, johtunee varmaankin siitä, että mulla on ollut kamalan paljon tekemistä. Viikko sisälsi muun muassa parturi-kampaaja käynnin, kaksi päiväiset joukkuekarsinnat, seuramme valmentajien koulutuksen sekä muuta mukavaa. Kuviakaan ei siis kovin paljon ole tullut otettua, joten kuvasaldo jää taas aivan naurettavan pieneksi..




Ilolla voin nyt kertoa, että mä aloitin rakkaan cheerleading-harrastukseni taas uudestaan abouttiarallaa kolmen vuoden tauon jälkeen! Hui. Treenit meillä alkaa maanantaina 14. päivä ja voi muuten olla, että ensimmäiseen kahteen viikkoon en pääse sängystä ylös, koska en oo harrastanut säännöllistä liikuntaa pariin vuoteen..mutta innolla kuitenkin odottaen mitä kausi tuo tullessaan ;) Joukkue siis on seuramme aikuisten sekajoukkue Neptunus. Tuli ihan mahtava fiilis, kun huomasin oman nimeni joukkueeseen valittujen listalla!


Nyt on kyllä hyvin korkea aika painua jo tonne sängyn pohjalle, kun kellokin lähentelee uhkaavasti tota kahta..Oikeen ihanaa sunnuntaita kaikille ja kuulumisiin ;)

♥ Ninni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä paikkaa teet cheerleadingissa? :)

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Mä oon vähän sellanen jokapaikan höylä :D eli toisin sanoen teen nousijaa, pohjaa sekä takista!

alex kirjoitti...

jee hyvä et pääsit neppareihi!! :) onks toi uus windows muute kauhee vaikee käyttää ku se vaikuttaa ainaki mulle iha mahottomalta :D?

Ninni kirjoitti...

alex - Jeee kiitos :) SUN olis pitäny kanssa tulla karsimaan, me odotettiin sua sinne!! Ai että onko..huhhuh menee koko ajan hermo tähän kun mikään ei onnistu, mut eiköhän tääkin tästä pikku hiljaa..:D