4.4.2012

Kohti kesää

Ja kesään valmistautuminen alkoikin tänään hiusten värjäyksellä! Kävin Jaolla (ylläriylläri) Hennin käsittelyssä. Vähän kesäisempää eli vaaleampaa väriä pistettiin päähän. Näistä kuvista ei nyt ehkä ihan niin hyvin erota tota hiusten muodonmuutosta, mutta selkeästi vaaleammat nää kyllä on :) Näytän vähän oudolta ehkä?!


Oon kyllä itse oikeen tyytyväinen, vaikka näytänkin tosiaan vähän kummalliselta :D Hiuksetkaan ei kovin pahasti kärsineet vaalennus aineista, mutta kyllä me silti muutama sentti jouduttiin pätkäsemään sniif. Halusin, että nää jää vähän lämpimiksi, koska jos mulla on kylmät hiukset niin ne helposti taittaa vihreään :( Mielummin oon porkkanapää kuin homepää! Nytpäs käynkin koulukirjan kimppuun ja opiskelen itseni uneen yyyh hyvää yötä!

♥ Ninni

1 kommentti:

veera kirjoitti...

ääk noihan on ihanan väriset! :) tykkään tosi paljon ja voin kuvitella et sopii sulle tosi kivasti, vaik tosta kuvasta sitä nyt ei niin nääkkään :D onks sulla muuten oma tukka noin pitkä (aivan ihana!) vai onks sulla pidennykset tossa kuvassa? :o