18.10.2011

Kihlajaiset

Mä niin tiesin, että tuun kipeäksi! Sunnuntaina tosiaan alkoi olemaan ihan hirmu huono olo ja paleli tosi paljon. Eilen illalla olin ihan kuoleman kielissä täällä kotona, kun kuume kävi melkein neljässäkymmenessä. Nyt on jo onneksi paljon parempi olo ja enää on vaan hirveä yskä jäljellä. En jaksa yskiä enää yhtään, koska selkää särkee ja paljon :( Mutta nyt iloisempiin tunnelmiin eli viime lauantaihin, jolloin lähdettiin Nellan kanssa kohti Seinäjokea. Siellä meitä odotti ystävien kihlajaisjuhlat ja tässä muutama kuva juhlatilaisuudesta.


Juhlat pidettiin yhden Seinäjoen hotellin ruokailutilassa. Tarjolla oli kinkku- ja kasvispiirakkaa sekä tietenkin täytekakkua - nams!


Tuli pieni kiire ennen juhliin lähtemistä, sillä justiinsa, kun meidän piti lähteä, niin mulla oli vasta puoli päätä kiharrettuna! Onneksi Venla (toinen osapuoli kihlaparista) omistaa kuitenkin ihan superhyvän kihartimen ja loput kiharat saatiin ihan parissa minuutissa väsättyä :D Juhlien jälkeen käytiin äkkiä vaihtamassa vaatteita ja sen jälkeen lähdettiinkin jatkamaan baariin :)


Sunnuntaipäivä olikin sitten yhtä kuolemaan, kun kipeäksi tuli ja muutenkin sattui pari ikävää juttua. Lähdettiin siis vasta maanantaina takaisin Jyväskylään, vaikka tarkoitus oli tulla jo sunnuntaina. Jeppe ja Niko saattoi meidät juna-asemalle :)


Matka menikin sitten suurimmaksi osaksi nukkuessa..


Oli kyllä ihan huippureissu vaikka kipeäksi tulinkin! Oli ihana nähdä ystäviä PITKÄSTÄ aikaa ja päätinkin, että nyt on alettava käymään hieman useammin tuolla Seinäjoen suunnilla :) Nyt mä käperryn peiton alle ja jatkan parantumista, voisin laittaa jonkun leffankin vaikka pyörimään!

♥ Ninni

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanat juhlat, mäki haluun :D! kenen toi söpöliini koira on :)

Anonyymi kirjoitti...

mitä ikäviä juttuja sattui :o

Anonyymi kirjoitti...

eikö sulla ollu joku poikaystävä seinäjoella? mitä sille tapahtu? :o

Anonyymi kirjoitti...

Mistäköhän tuo nellan kivan näkönen takki on? :D

Anonyymi kirjoitti...

tieks ku sulla on näitä kavereita aika useassa postauksessa, nii haluisitko tehä sen kaveripostauksen missä kertoisit enemmän kavereista ja miten/millon ootte tavannu yms yms :) kun et kai koskaan sellasta tehny, vaikka oli kai tarkotus? ;D

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Oli kyllä ja harvoin tollasia tulee :) Etköhän säkin vielä joskus pääse ;) Se on Venlan ja Nikon Jeppe-koira!

Anonyymi - Ei kaveri vaan leikkas sormeensa ihan hirveen haavan ja sitä verta vaan tuli ja tuli sieltä, hyi!

Anonyymi - joo tosiaan OLI :D ei enää oo ollu aikoihin!

Anonyymi - Se on Espritistä :)

Anonyymi - Just tänään mietin, että mun pitäis saada se nyt tehtyä! En vaan oikeen tiiä, että ketkä kaikki ottaisin mukaan, koska mulla on niin paljon hyviä kavereita..:s

Anonyymi kirjoitti...

Heyy sattuisko tolla kihlajaisparin toisella osapuolella olemaan blogia? =)

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Ei omaa blogia, mutta siskonsa kanssa pitää tällaista http://katriinajavenla.blogspot.com/ ja sitten vielä harjoituksista on oma blogi pystyssä eli http://superchilis.blogspot.com/ :)