10.10.2011

Syys- ja supercheerkisat

Lauantaina lähdettiin tyttöjen kanssa aikaisin aamulla kohti Tamperetta katsomaan cheerleadingin syys- sekä supercheerkisoja :) Taas saatiin nähdä tasokasta cheerleadingia! Tässä kuvia päivästä ja lähinnä joistakin kilpailuohjelmista.

Serkkutyttö!
Karhun mineillä oli ehkä maailman hellyyttävin huuto, mä vaan liikutuin katsomossa :D

Oli ihana päästä pitkästä aikaa taas seurailemaan kisoja ja itselle tuli hirveä hinku päästä taas treenailemaan ja tuntemaan se fiilis siellä kisamatolla..Kisat menivät ainakin Jaguarssien osalta todella hienosti ja muilakin seuroilta nähtiin todella hienoja kilpailuesityksiä :) Iltasella lähdettiinkin sitten takaisin kohti Jyväskylää ja ofcourse mäkin drive-inin kautta ;)

♥ Ninni

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo söpö pipo on?

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Se on Accessorizesta :)

Anonyymi kirjoitti...

heeei älä vaalenna sun hiuksias ! noi tummat on älyttömästi paremman näköset :) ja parempi kuntosemmat

Anonyymi kirjoitti...

toi sun banneri on ihana:) ja noi vaaleet hiukset sopi sulle ihan tosi hyvin! toki tummatkin sopii mut jotenki vaaleet viel paremmin <:

Anonyymi kirjoitti...

Haitko mäkkäristä nugetteja ja söitkö kaikki? Vai vasta myöhemmin?

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Se on ihan totta, että paremmassa kunnossa nää on, mutta jotenkin en vaan osaa olla näillä, kun oma värikin on vaalea ja sen takia tulee aina ihan jäätävä tyvikasvu :D En mä ihan hirveen vaaleeks meinannu, mut sellaseks vaaleenruskeeks tai tummanvaaleeks :) Nää nykyiset on nimittäin aika tooosi tummat.

Anonyymi - Voi kiva kuulla :) Pitää nyt katsoa onko se vaan väliaikainen vai pysyykö pidempäänkin! Samaa mieltä olen :)

Anonyymi - Tolla reissulla en ottanu nugettei, mut sunnuntaiaamuna hain nugetit ja en syöny kaikkii :D

nyymi :) kirjoitti...

tää sun blogis on niiiiin kiva ! :)) oikeesti, piristää päivää aina ku eksyy tsekkaamaan et mitäs täältä löytyy (: kiitos!

Ninni kirjoitti...

nyymi - Kiitos tosi paljon, hirmu kiva kuulla tollasta :) Mä kovasti jo odotan sitä, että pääsen postailemaan useammin! :D