11.11.2011

Kohti Oulua

Pikapika postaus! Tunnin päästä bussi starttaa ja lähtee ison tyttölauman kanssa kohti Oulua ja SM-karsintakisoja - huii. Meillä on huomenna niin aikainen herätys ja tänään niin aikainen nukkumaan meno, että käytiin laittamassa kisakampaukset jo tänä aamuna Jyväskylän ammattiopistolla. Henni värjäs samalla mun pidennykset ja nyt ne sulautuu omaan tukkaan paljon paremmin, jee :)


Tultiin hetki sitten kotiin pakkailemaan ja valmistelemaan matkaa.


Nyt Henni, minä ja Mauri lähdetään tilausajolaiturille, heissulivei!

PS. Pitäkää Venukselle peukkuja huomenna!

♥ Ninni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään cheerleading-kisoista, vaikken olekaan lajin harrastaja :D enkä yleensä pääse edes paikalle kun ne on aina niin eri puolella suomea, mut katon youtubesta videoita :) musta se on niin siistin näköstä, ja muutenki kiinnostavaa, ku itsellä on lajina tanssi.. johon liittyy kuitenki suht samoja asioita =)

Anonyymi kirjoitti...

Eiks muuten Venukset oo saman ikäisiä kun sä tai vanhempia? Tuntuuks susta hassulta et valmennat itteäs vanhempia :D Ja siis ei oo mikään loukkaus tämä, ihmettelen vaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

tee postaus tosta sun uudesta kämpästä/huoneesta! näyttää tosi kivalta

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Aijaa hih =) youtubesta onkin aika kätsy katsoo, kun siellä on niin paljon kaikkia videoita! Ja toi on totta, että on paljonkin samoja juttuja tanssissa ja cheerleadingissa! Ite tykkään kanssa kattoo kaikkii voimistelujuttuja ja tanssijuttuja, vaikken harrastakaan :)

Anonyymi - Joo saman ikäisiä, nuorempia ja vanhempia ovat =) suurin osa on kyllä nuorempia! Oli se alussa tositosi outoa valmentaa vanhempia tai edes oman ikäisiä, mutta nyt siihen on jo tottunut :D

Anonyymi - Oonkin just tekemässä huonepostausta, hah :D