23.11.2011

Nelly tilaus

Mulle ei nyt anneta hiljaisuutta niin tässä odotellessani teen vielä nopean postauksen. Käytiin siis viime torstaina noutamassa ennen matkalle lähtöä se nellyn paketti. Paketista paljastui kiilakorkkarit jee. Löysin nää kengät nellyn ale puolelta?! Miks nää oli alennuksessa häh. Hintaa oli muistaakseni 27,50 eli halavatt. Nää on melko samanlaiset kuin mun yhdet toiset mustat kiilat.


En ymmärrä. Noi kengät on kokoa 36 ja ne on tositosi isot! Pitää varmaan tunkea noihin päihin pumpulia. Tilasin kenkien lisäksi myös kenkälusikat, joka muuten tulee erittäinerittäin tarpeeseen. Enää mun sormet ei huuda hoosiannaa kenkiä jalkaan laittaessa aaah. Kiitos nellyn alepuoli!!


Kävin myös torstaina ennen lähtöä keskustassa ostamassa parit jutut eli siis pipon, paidan sekä neuletakin. Piposta mulla ei nyt ole kuvaa jostain kumman syystä, mutta paita ja takki ikuistettiin kameralla! Molemmat Gina Tricotista ja kumpainenkin maksoi 14,95.


Jospa yläkerta nyt olisi nätisti hiiren hiljaa ja antaisi mun nukkua. Ellei, niin tämä täti lähtee pimpottelemaan ovikelloa! Samperi soikoon. Kauniita unia :)

♥ Ninni

10 kommenttia:

jenna kirjoitti...

HEI onko tiskivuori jo vallotettu ? :D

Anonyymi kirjoitti...

voitko tehä postauksen missä esittelet sun tärkeimmät tavarat? esim. känny, kamera, avaimet, lompakko, joku meikkituote, esineet joilla on tunnearvoa.. :D ymmärsitkö? ja anteeks tää kyseleminen, mut ootko ajatellu tehä sitä kaveripostausta :)

Anonyymi kirjoitti...

postausta tulemaaaaaaaaaaan jooko =)

Anonyymi kirjoitti...

heii ootko sä elossa?

t. innokas lukija

Anonyymi kirjoitti...

ootko unohtanut että sulla on blogi ?

Anonyymi kirjoitti...

postausta ninnni!:( ees joku pieni

Anonyymi kirjoitti...

onks sul kaikki hyvin ku et kirjota mitään :o

Anonyymi kirjoitti...

hei miks sä et postaile tänne enää ?

Julia kirjoitti...

Aapua Ninni et oo pitkään aikaan kirjoittanut mitään?! :D Ois kiva tietää jotain kisoista miten meni !

Anonyymi kirjoitti...

minne oikein oot hävinny :O