8.2.2012

Merkurius 2012

Ja tässä olis vihdoinkin tätä joidenkin toivomaa postausta mun uudesta valmennettavasta joukkueesta! Merkurius on seuramme minien kilpajoukkue, jossa tytöiltä vaaditaan jo hiukan enemmän. Tarkoituksena on treenata ahkerasti ja tavoitteellisesti unohtamatta kuitenkaan hauskanpitoa :) Meidän ryhmässä on tällä hetkellä 25 ihanaa tyttöä ja nuorimmat heistä ovat 9-vuotiaita ja vanhimmat 12 vuoden ikäisiä. Harjoituksia meillä on 3-4 kertaa viikossa.


Nyt alkukauden ekat kolme viikkoa ollaan tehty treeneissä aikalailla vaan perusjuttuja ja muutenkin hiottu perustaitoja puhtaammiksi. Sen pohjalta on hyvä sitten pian lähteä tekemään vähän vaikeampia juttuja..ooh en jaksa odottaa kisoja! Okeiokei mä en jaksaisi edes odottaa seuraavia treenejä..


Valkkukavereina mulla on Mira ja Enna. Oon erittäin iloinen, että sain justiin nää kaksi nuorta naista samaan valmennustiimiin, koska tullaan hyvin toimeen! Ollaan tunnettu tyttöjen kanssa sellaiset kuutisen vuotta ja kasvettu yhdessä tän lajin parissa :)


Viime torstaina meillä oli merkkareiden ensimmäin jengi-ilta, jossa katseltiin kisavideoita, syötiin herkkuja sekä stunttailtiin ja tehtiin joukkueelle oma lämppätanssi.


Voin vaan olla yksi tämän joukkueen onnellisista äideistä! Ihania lapsia nämä joka ikinen :)

♥ Ninni

12 kommenttia:

matilda kirjoitti...

ihana taa :D ja ihana mira tossa neljasvikassa kuvassa. mut missa ihmeen autohallissa te ootte?!

Enna kirjoitti...

Voi ihanat meidän lapsukaiset <3

Enna kirjoitti...

ihana jutta muuten tossa yhessä!! ♥

Anonyymi kirjoitti...

voi näyttääpä kivalta :) muuten joskus puhuit että bulgariassa (?) osallistuitte porukalla matkaoppaat-ohjelmaan nii millonka se tulee se ohjelma missä ootte? :D vai onko jo menny ?

Josku kirjoitti...

heipsan:-)
ihana blogi sulla ♥

http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

Anna kirjoitti...

kivoja kuvia! :) ainakin tohon asti kunnes noi karkit ja muut herkut hyppäs silmille.... =D kauhea makeanhimo ja sitten tommosia kuvia noou =D

Anonyymi kirjoitti...

Mua on mietityttäny et otetaaks nousijoiks aina automaattisesti pienimmät ja lyhyimmät ja kevyimmät, vai onks siihe jotai vaatimuksia? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei saa opettaa tyttöjä syömään noita herkkuja noin paljoa että ne pysyy kunnossa!

Ninni kirjoitti...

matilda - hihii :) Oltiin yhden meidän tytön iskän työpaikan tiloissa!

Enna - niiimpä <3 piti hetki miettiä mikä kuva, mutta tajusinkin ;)

Anonyymi - sitä myös on! Joo viime kesänä kuvattiin ja ne jaksot alkaa pyörimään nyt helmikuussa voi apuva..ei siis ole vielä mennyt enkä tiedä missä jaksossa me ollaan!

josku - kiitos paljon :)

Anna - Aika vähäisesti vaan on vielä, kun kausi vasta niin alkuvaiheessa :( Mutta kiitoksia! Hahah joo mulla oli vähän sama eilen illalla, kun tein tätä postausta :D!

Anonyymi - Aikalailla yleensä se niin menee, onhan se ehkä helpompi nostaa niitä kevyempiä vaikkakin siis kyllähän nousijana voi olla joku vähän raskaampikin, jos vaan tekniikka on kunnossa :) Mutta yleensä ne pienimmät laitetaan tonne huipulle heilumaan!

Anonyymi - kattele sä mikko vaan niitä omia linjojas!! Me opetetaan tytöt seuraamaan meidän hyviä tapoja ;))

Milla kirjoitti...

oijoi ku tuli ikävä tsiippausta :(

Anonyymi kirjoitti...

ootko sää ihan kunnossa kun et ole postaillut, kova ikävä sua tänne blogin puolelle on jo!! kirjottele mahdollisimman nopeesti.
terv. innokas lukija!

Ninni kirjoitti...

milzku - Alota uudestaan!! =) Mullakin tulee aina, kun nään jotain videoita tai jotain kääh :(

Anonyymi - Voi kyllä mä ihan kunnossa olen, oon ollut vaan tosi kiireinen nyt, kun on ollut palavereita sun muita vaikka muille jakaa! Tosi kiva kuitenkin kuulla, että joku kaipailee mua täällä! Sinäänsä ei kyllä kiva kaipailijan puolesta :D