16.3.2012

Mitkä messut?!

Eilen torstaina me lähdettiin luokan ja rinnakkaisluokan kanssa kello 7.15 koulun pihasta kohti Helsinkiä ja Myymälä 2012 messuja. Tai no..meidän tosiaan PITI lähteä kello 7.15, mutta bussin kanssa tuli pikku ongelmia, kun sitä ei meinannut ruveta kuulumaan koulun pihalle. Noh, ei tässä vielä mitään nimittäin paikan päällä Helsingin messukeskuksessa selvisikin, että messuille ei pääse alle 18-vuotiaat eikä oppilaat! Siinä vaiheessa vähän piti jo nauraa :D Päästiinpä sitten muutamaksi tunniksi kiertelemään Helsingin keskustaa keskenämme! Tässäpä tuliskin sitten seuraavaks läjäpäin kuvia päivältä.


Epäonnistuneesta messuvierailusta huolimatta oli tosi hauska päivä! Saavuttiin seitsemältä illalla takaisin Jyväskylään hyvin väsyneinä..Esittelenkin sitten myöhemmin noi päivän ostokset, joita ei nyt ihan kauheasti tullut, mutta jotain pientä kivaa uutta kuitenkin :)

♥ Ninni 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehheh.. Ette oo ainuita kelle kävi noin.. Me lähettii kans täält Raisiosta tonne Myymälä 2012 messuille ja siel just selvis et ei opiskelijat pääse :D sit koulu makso meijät sinne ruoka messuille ja syötii vaa siel koko päivä ;DDD

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttais vähän siltä että ostit vihdoin ne converset mitkä halusit? ;) Jee!

Anonyymi kirjoitti...

mitä noi herkku jutut on tossa ! jotai ihanan näkösiä jotain ??? erotin että jossain lukee suklaata ja jotain !!!!! MITÄ NE ON :D !

Anonyymi kirjoitti...

jeejee minä kuvasin nuoo!! ;))

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Hihahe, enpä ostanutkaa, ku kävin vaan eka kertaa EVER kokeilemassa niitä jalkaaN! :D

Anonyymi - Ei niinku MITÄÄN tietoa! Käveltii vaa ohi ja sanoin Henukille, että ota kuva noista herkuista!! :D

Anonyymi - Niimpä, hyvä nolisten kingi ;)