12.1.2012

Kämpillä taas

Eilen saavuin taas vihdoin ja viimein avovaimoni luo häntä piristämään. Mun piti postata eilen, mutta mä unohdin tietsikan kotiin!! Onneksi näin iskää tänään ja sain samalla koneen käsiini. Käytiin myös ostaa mullle yksi kiva juttu, tai siis minä ostin (ainakin melkein kokonaan), iskä oli vaan kantoapuna ;) Siitä lisää myöhemmin tänään! Nyt kuitenkin näihin meidän kämpän kauan odotettuihin kuviin. Näissä nyt ei sinäänsä oo oikeen mitään nähtävää, mutta tässäpä tulee :)


Oli eilen kauhea tulla tänne sotkun keskelle..Ollaan kuitenkin saatu aika hyvin siivottua tänään Hennin kanssa. Harmi vaan, että meidän imuri ei toimi ja jouduttiin vaan lakaisemaan lattiat :( Kai se on imurikauppaan joku päivä lähdettävä!


Nyt me lähdetään Hennin kanssa käymään sairaalassa, kun kävi pieni onnettomuus tänään :( Laitan loput kuvat sitten, kun tullaan takas! Taksi odottaa, heipparallaa :)

♥ Ninni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi kynttilälyhty!

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Voi mitä sä noista nyt tarkotat! :D kiitos paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

hei missä täällä jkl koassil asut:o siis meinaan ko toi näyttää kivalta solukämpält jos osaa sisustaa, niinku te :) ja ite miettiny kans muuttoo tollai frendin kans vähä myöhemmi:) ja paljon toi maksaa ym? :o voisitko pliis kertoo tälläset olennaiset asiat tosta ? esim paikka, vuokra(jos on?), käytännöt ja sellaset.. oliko vaikee päästä tonne? mutta siis HUIKEEN HIENO toi teijä kämppä :) ja sun huone on AWESOME ;)

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Hei haluisitko laittaa vaikka sähköpostiosottees tähän, niin voin kertoa sulle siellä? :) En viiti tänne kirjottaa ihan kaikkea nimittäin! Kiitos kehuista :)