26.1.2012

Operaatio tyvi piiloon

Mulla nyt ei oo kunnollista kuvaa lähtötilanteesta eikä varmaan aiemmistakaan postauksista erotu oikein kunnolla miten mun tukan väri oli haalistunut ja juurikasvua oli muutaman sentin verran. Mulla siis oli sellainen hiirenharmaa juurikasvu ja väri tukassa oli tosiaan haalistunut pahasti..Mutta eipäs siis enää ;) Leikattiin myös samalla vähän huonokuntoisia latvoja pois.


Laitettiin tyviväri vaikuttamaan ja hiuksia pestessä laitettiin vielä vaahtoväri eli kevytsävyte latvaan vaikuttamaan pariksi minuutiksi. Oon niin iloinen, että voin nyt kulkea ihmisten ilmoilla ilman pipoa, mutta kaikista onnellisin oon siitä, että tää mun tukka ei enää viherrä!! Se oli ihan kamala olla viime syksynä homepää :( Hyvä puoli tässä jaolla värjäämisessä oli hinta, joka siis oli multa 25 euroa wuhuu! Aikamoinen säästö sillä ihan ammattiparturikampaajan tekemänä toi olisi voinut maksaa joku 80 euroakin..


Jäin vielä operaation jälkeen odottelemaan, että Henni pääsee koulusta ja sorruttiin sitten mäkin drive-iniin...Hittolainen sentään tää mun syöminenhän on lähtenyt ihan lapasesta! Mutta nyt siis tähän hiuksien lopputulokseen ja taas kerran niin ihaniin kuviin. Enjoy (varsinkin noista epäonnistuneista kuvista)!


Nyt soveltuu pidennyksetkin ihan vähän paremmin hiuksiin, jee! Odotan kyllä jo innolla, että pääsen tilaamaan uudet huippuhyvät pidennykset..Siinä vaiheessa aion kyllä olla vähän vaaleampi tukkainen jo ;)


Tää päivä on mennyt ihan älynopeeta! En oo ees ehtinyt vielä urheilla ollenkaan..Ehkä mä jätän sen ihan suosiolla huomiselle, ettei yöunet mene. HAHA ps vähän ärsytti, kun ollaan Hennin kanssa vältelty tv-lupatarkastajia jo kuukauden verran ja tänään sitten Henni justiin avas oven treeneihin lähtiessä, kun tarkastaja oli oven takana - hemmetti soikoon. Jos joku on turha maksu, niin tv-lupamaksu!

Hyvät yöt kaikille :)

♥ Ninni

7 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

hehheeeh mikä mustekala minä t. henni

Nanna kirjoitti...

Eihän niitä lupatarkastajia tartte päästää sisälle :D Ite asuin koassilla reilun vuoden ja kertaakaan ei tullut tarkastajat ovelle ! ps. sulla on kivoja kuvia täällä, selkeitä niin niistä saa selkoa :)

nnanas.blogspot.com

Sara kirjoitti...

Joudutteko maksamaan sit sen sakon vai ihan vaan sen lupamaksun? :o

Ninni kirjoitti...

nnana - Einiin ja ollaankin yritetty aina kattoo ovisilmästä, että kuka on tulossa! Aina hirvee paniikki päällä, ku ovikello soi :D Se tarkastaja ei siis ollu vielä ehtiny kilauttaa ovikelloa, vaan henni ehti avaamaan oven justiin ennen! Huonoa tuuria :( Kiitos paljon hei :) Pitääpäs käydä tsekkailemassa sunkin blogia ;)

Sara - Heh ei onneks :D Päästiin puhumalla siitä! Sanottiin vaan, että hankittiin televisiot vasta kaks viikkoa sitten, mikä on siis kyllä totta, mutta hennillä on ollu telkkari jo puolitoista vuotta..:D Saatiin vielä hyvin puhuttua, että tarvis maksaa vaan yhdestä telkkarista hehe, naisena olemisesta on joskus toisinaan hyvä hyöty ;)

Anonyymi kirjoitti...

moikka! ihana blogi sulla ! (: en oo tienny että sullon pidennykset :o mistä oot hommannu noi sun, ja klipsit vissii ? :)

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - voi hirmu kiva kuulla :) Heh onhan mulla ollut noi klipsit jo jonkun puolisen vuotta, mutta en kyllä ihan hirveesti oo niitä käyttäny! :D yleensä vaan sillon, kun hiukset on kiinni. Kävin ostamassa ne täällä jyväskylässä hairiumista :) Tässä piakkoin kyllä aattelin tilata netistä uudet klipsit yhdeltä sivulta, mistä pari kaveria on tilannut! Ne on ihan super laadukkaita ja hyviä, en vaan muista nyt justiin mikä sen sivuston nimi on, mutta varmaan mainitsen siitä postauksissa tän kevään aikana :)

veera kirjoitti...

sulla on ihanan kiiltävät hiukset vaikka ne on noin pitkät! tosi terveen näköset ja toi väri on täydellinen :) ps. pakko vihdoin liittyä lukijaks, tykkään sun blogista tosi paljon! :)