14.1.2012

Perjantai 13. kääk




Aamu alkoi hyvällä aamiaisella ja tietenkin sitä nautittiin hyvässä seurassa ;) Iltapäivällä sain tosi hyviä cupcakeja, jotka Henni innolla meille valmisti! Lisäks mitä muuta tähän päivään sisältyy kuin ruoka niin ömm..ei oikeen muuta. Syötiin tacoja ja mun piti lähteä käymään verhokaupassa, mutta meenkin vasta huomenna lauantaina!

Tais leipurille itselleenkin maistua!

Oikeesti nyt on ollut kyllä niin hyvä perjantai kolmastoista, ettei mitään rajaa! Tästä ehkä tuleekin mun onnenpäiväni jatkossa. Ensinnäkin mun kone toimii taas ihan sika hyvin ja ei oo mitään ongelmaa enää eikä mun tarvi kirota tätä enää kolmeekymmentäviittämiljoonaa kertaa päivässä :) Toisekseen me varattiin tänään matka Italiaan aaah!! Kyllä kelpaa lähteä kesä-heinäkuun vaihteessa kymmeneksi päiväksi Italiaan isolla tyttöporukalla. Yksi syy miksi me lähdetään on, että siellä järjestetään silloin Cheerleadingin EM-kisat. Ihan huippua, mä en oo ikinä käynyt kyseisessä maassa ja nyt viimein pääsen!


Meillähän on siis vallan mainiot suunnitelmat ja kuviot tulossa eteen, kun lennetään Bergamoon ja sieltä siirrytään sitten Milanoon muutamaksi tunniksi, kun taas Milanosta matkustetaan sitten junalla Firenzeen, jossa meidän mukava majatalo on. Loman loppuhuipennukseksi lähdetään vielä Riccioneen seuraamaan niitä kisoja. Tosi kiva musta, että näkee niin paljon Italiaa :) awh can't wait!

♥ Ninni

6 kommenttia:

Enna kirjoitti...

aaaaaaasa oispa jo kesä!!!! Tulee nii parasta ;)

emiliaemma kirjoitti...

Firenze on upea paikka! Kannattaa kierrellä ja tutustua ihan huolella (:

Ninni kirjoitti...

Enna - Nojooo niimpä ;) jos odottaa liikaa, niin aika menee hitaasti!

emiliaemma - Oisko sulla vinkkejä, mitkä paikat kannattaa ainakin käydä läpi?? :)

emiliaemma kirjoitti...

Joen varren sillat, tuomiokirkko kannattaa tsekkailla ainakin ulkopuolisesti!, vanha kaupunki kokonaisuudessaan, ne sokkeloiset pienet kujat on ihania ja ei haittaa vaikka välillä eksyykin ;) ja jos museot kiinnostaa niin niitä on paljon (:

veera kirjoitti...

oooi vähänkö ihana matka varmaan tulossa! :) tyttöjen reissut on kyllä parhaita, meki oltiin kaveriporukan kanssa viime keväänä Agia Napassa viikko ja ens kesänä ois kans tarkotus päästä johonki! :)

Ninni kirjoitti...

emiliaemma - Hei jes, kiitos vinkeistä! Pitääpä laittaa ihan ylös, että muistan :)

veera - Missä ihmeessä on AGIA NAPA?! Ja oikeessa olet, tyttöjen reissut on jotain ihan parhautta ;)