16.1.2012

SM 2012

Tuli tässä vaan ihan yhtäkkii mieleen, että en oo vielä laittanu tänne mitään joulukuussa järjestetyistä cheerleadingin SM-kisoista! Ei lähdetty kisoihin kovin suurin odotuksin, koska ei oltu tehty ohjelmaa vielä kaikella KERTAAKAAN ennen kisaohjelmaa. Puhdas ohjelma sieltä silti tuli ja 7. sija, mikä oli ihan uskomattoman hyvin. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta näihin viikonlopun kuviin.

Viimeistä treenailua ennen ohjelmaa.
Kilpailuohjelma.
Serkkutyty :)
Palkintojenjakojen jännitys!
jep..nätti ;)

Tässä oli ekan päivän kuvat, jolloin siis kisattiin. Toka päivänä me vaan seurattiin kisoja ja lähdettiin sitten iltasella kotiin. Varmaan parhaimpia juttuja näissä kisareissuissa on, että sää olla kaksi ihanaa yötä hotellissa ja syödä kaksi kertaa hotelliaamiaista!! Hotelliaamiainen=parhautta nam ;)


Ostettiin Nellan ja Emmin kanssa innolla tota jäähilejuomaa, mutta se ei ollutkaan ihan niin herkkua kuin muistettiin :( Hyvä viikonloppu oli, kisoissa on aina niin kivaa ja niitä odottaa aina innolla..harmi, että seuraavat on vasta ensi marraskuussa..Eikun ainiin joo EM-kisat on tosiaan kesä-heinäkuun vaihteessa! Nyt tämä neiti käy nukkumaan, kauniita unia :)
  
♥ Ninni

2 kommenttia:

Enna kirjoitti...

Oot nii söppänä! Ja nii legenda aina toi kuva susta ja emmistä ;) em-kisat.... italia.... 10päivää.. 7yötä mökissä.. 2 yötä..??

Ninni kirjoitti...

Enna - hihi itsepäs! Joo se on pakkollinen picture aina joka kisoista!! :D aaahh en malttais odottaa..haha kaks yötä tosiaan vähän kysymysmerkkiä ;D