5.3.2011

himapäivä

Oon jo pitkään ajatellut blogin perustamista, mutta jostain syystä en oo koskaan saanut sellaista aikaseks mm. kamera ongelmien ja ajanpuutteen takia. En siis omista mitään hirmu hyvää kameraa, joten tän blogin kuvat ei varmaan mitään hypersuper laadukkaita tule olemaan. Ulkoasu on vielä jonkin aikaa alkeellinen, koska en osaa käyttää tätä vielä kunnolla, mutta eiköhän tästä pikkuhiljaa jotain hienompaa kehkeydy :) Aattelin kirjottaa ihan vaan mun arkipäivistä ja tietty jotain shoppailu- ja kauneusjuttuja tullaan myös näkemään! En tähtää siihen, että kirjoittaisin joka päivä ja älkää myöskään sitä multa odottako. Kirjottelen sillon, kun siltä tuntuu :)
    Tänään on ollut maailman tylsin päivä enkä oo saanu oikeen mitään aikaseks. Heräsin vasta puolenpäivän jälkeen ja oon vaan makoillut sohvalla katsellen hiihdon MM-kisoja. Kaikki järkevä tekeminen jää astianpesukoneen tyhjentämiseen ja oman huoneen siivoamiseen..Tässä olis alkajaisiksi pari kuvaa helmikuulta.
                                               


Huomenna olis suunnitelmissa herätä aikaisin ja lähteä äidin kanssa pienoiselle hiihtoretkelle. En oo tosiaan ihan muutamaan vuoteen hiihtäny, että kattoo nyt miten se suksi luistaa ja kuinka monesti itteni puskasta löydän. Kuulumisiin!

♥ Ninni

Ei kommentteja: