13.3.2011

Reissun päällä

Noniin mä oon takasin Jyväskylässä. En ehtiny valitettavasti postailemaan Kolilla, koska oltiin koko ajan liikenteessä ja illalla väsytti niin turkasen paljon, ettei yksinkertaisesti vaan jaksanut kirjoitella mitään. Mutta nyt oon taas back in business :) Matka meni ihan loistavasti eikä mitään sen suurempia haavereita sattunut. Toki pikku kinasteluja serkkutytöillä tahtoo aina välillä olla.

Lähtöpäivänä mulla oli päällä nellystä tilattu neule. Tykkään hirveesti tollasista isoista paidoista, koska niitten kanssa ei tarvi käyttää housuja vaan voi vetästä sukkikset jalkaan. En osaa käyttää normaaleja housuja..

Kaivoin kaapin pohjalta kevättakin matkaan.


Saavuttiin hotellille keskiviikkona ja lähdettiin samantien syömään paikalliseen ravintolaan. Oisin halunnut ottaa kuvia ruoka-annoksista, mutta tajusin aina vasta ruoan syötyäni, että olisi pitänyt ottaa kuva :D Ruuat syötyämme lähdimme kohti pulkkamäkeä. En ollut laskenut pitkään aikaan pulkalla ja täytyy kyllä sanoa, että se oli tosi kivaa pitkästä aikaa :)

Meille sattui harvinaisen suuri hotellihuone :)
Näköala hotellihuoneesta

Herättiin seuraavana aamuna jo seitsemältä, käytiin syömässä hotelliaamiaiset ja sen jälkeen lähdettiin raittiiseen ilmaan. Liikuntamuotoja oli tosi paljon ja itse päädyin lasketteluun. Kolilla oli siis kaksi laskettelukeskusta, ukko-koli sekä loma-koli. Laskettelin kahden serkkuni kanssa loma-kolin rinteillä.

Toi musta rinne oli ihan hirvee!
Rinteiden huipulla oli tosi hienot näkymät :)

Pitkän päivän päätteeksi mentiin hotellin ravintolaan syömään illallista ja siitä suoraan pehkuihin. Aamulla käytiin taas aamiaisella, laitettiin kamat kasaan ja suunnattiin kohti luontomuseota. Museon myymälässä oli tuollainen söpö liito-orava, jonka olisin voinut ottaa mukaani samantien!


♥ Ninni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hullun kiva blogi, kuvat tosiaan vois olla isompia että sais enemmän selvää ? eiks oiski aika hyvä ? :)

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Kiitos :) Mustaki ne vois olla isompia, mutta en jostain syystä saa niitä isommiksi! Tai saan, mutta sitten ne menee noiden reunojen yli :s

Anonyymi kirjoitti...

mutta nythän näyttää just hyvältä! saa ainaski selvää ::)

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Joo tein vähän erilaisen asettelun, nii sain noi isommat kuvat mahtumaan =) jei