8.6.2011

Auringonpalvontaa

Voi juku mitä kelejä! Miten Suomessa voikaan olla näin lämmintä jo kesäkuussa?! En kyllä pistä yhtään hanttiin tämmösille :) Eilinen päivä meni aurinkoa palvoen tossa meidän takapihalla. Kuuntelin samalla nrj nettiradiota, kun iskä oli asentanut meille tohon ulos kajarit jee.


Äiti oli käynyt ostamassa vähän pihakasveja meille plus iskällä on tuolla puukehikossa oma viljelmä kurpitsoja..:D Mä niin haluan nähdä mitä niistä tulee, koska eihän ne nyt millään voi mahtua tohon!


Käytiin iltapäivällä vielä äitin kanssa pyörähtämässä muutamassa huonekalukaupassa, josko jostain niistä ois löytynyt tuolin pehmusteita tai aurinkotuoleja. Mukaan lähti auringonpalvontatuoli ja siihen päälle tollanen ihanan värinen pehmuste. Tuolinpäälliset jäi vielä löytämättä.

Vedenkestävä aurinkosuojaöljy n.15 euroa

Illalla oli vielä niin lämmintä, että pystyi kyllä hyvin oleskelemaan tossa terassilla. Kaivettiin monopoly kaapista ja ruvettiin äitin ja Tatun kanssa pelaamaan sitä. En ollut pelannut monopolya pitkään aikaan ja se oli kyllä kivempi kuin muistin. Peli kesti vaan ihan hirmu kauan, sillä me pelattiin yli kaksi tuntia eikä pelille tullut vielä siinäkään vaiheessa loppua :D


Ihanan rento päivä oli eilen ja luultavasti myös tääkin päivä, sillä oon lähdössä nyt justiin ekaa kertaa tänä kesänä rannalle :) Ja hoi kaikki auringonpalvojat muistakaa aurinkorasvat!

♥ Ninni

Ei kommentteja: