21.6.2011

Day 3 in Bulgaria

Sunnuntain biletyksen jäljiltä jaksettiin ihme ja kumma herätä klo 8.30 aamupalalle. Ei se ruoka kyllä kovin maistunut, mutta tuolla ulkomailla on pakko pitää suolatasapaino kunnossa, joten väkisin vääntämällä ruokaa nassuun. Ruokailun jälkeen lähdettiin kohti aurinkotuoleja ottamaan vielä pientä unenpoikasta kiinni. Huomaa muuten kuinka näiden kuvien määrä vain vähenee loppumatkaa kohti..aika harmillista!


Loikoiltiin altaalla tosi pitkään, kunnes taas yllättäen pilvet peittivät auringon ihan täysin ja päätettiin lähteä sisälle vetämään pienet päiväunet. Päiksyjen jälkeen käytiin alhaalta hakemassa hampurilaisia sekä ranskiksia. Tässä joku kuva tosta hampurilaisesta..eivät olleet mitenkään erityisen maukkaita, sillä noi sämpylät oli ihan kivikovia ja pihvi oli mitä kuivin :D Mutta ruoka kun ruoka, maistuu se silti!


Melkein jokaisen päivän kuviot olivat suunnilleen samat. Eli siis aamiainen, auringonpalvonta, päiväunet, laittautuminen, illanvietto jne. :D Maanantainakin siis noiden hampurilaisten jälkeen käytiin suihkussa ja laittauduttiin..tää vei yleensä aikaa sen kaksi tuntia, koska ei jaksettu oikein kiirehtiä. Illallisen aikana meille kehittyi omaa pientä läppää, josta syntyi loppujen lopuksi koko reissun ehkä isoin juttu :D Lyhyesti sanottuna Maisasta tuli wnb räppäri, Little A, josta lisää myöhemmin.


Ei jaksettu lähetä bilettämään ollenkaan, sillä sunnuntain biletyksen jäljet tuntuivat vielä. Päivän eniten käytetty lause oli luultavasti "Mä en juo oikeesti enää ikinä!". Päätettiin siis vaan viettää rauhallinen ilta hotellin alakerrassa ja lähteä kiertelemään vähän kauppoja. Oli niin outoa, kun tuolla Bulgariassa kaikki kaupat olivat johonkin 23 asti auki.


Tuolta aurinkolasi kaupasta löydettiin ihan sattumalta LA-koru. Kuoltiin kaikki nauruun, kun nähtiin se! Maisan oli ihan pakko ostaa se matkamuistoksi. Ja muutenkin ostettiin toi kauppa melkein tyhjäksi, kun käytiin siellä about 50 kertaa koko reissun aikana :D Myyjä varmaan tykkäs meistä kovasti.

Erikan lemmikit..

Lähdettiin etsimään KFC ruokapaikkaa, mutta emme koskaan löytäneet sitä. Eksyttiin johonkin sivukujalle ja jouduimme kysymään hieman neuvoa. Onneksi tuolla oli suurin osa ihmisistä tosi luotettavia ja ystävällisiä, ja niimpä me löydettiin takaisin hotellille :) Käytiin vaihtamassa lämpimämmät vaatteet päälle ja pelattiin korttia hotellin baarissa. Jostain kumman syystä meillä näyttää olevan myös jotain vettä vahvempaa juomista mukana, vaikka kuinka oltiin absolutisteiksi kastauduttu?!

 
Oon ihan kokonaan unohtanut kertoa teille poppersista! Se on siis sellasta laillista ns. seksi/bilehuumetta, joka on ehkä ennemminkin tarkoitettu miehille. Sitä vedetään nenän kautta, eli siis avoinaisesta pullosta hengitetään höyryä sisään ja niin jotkut aineet alkaa vaikuttaa sun kehossa ja verenkierto lisääntyy ja tulee hauska olo, joka tosin kestää vaan sen minuutin verran. Luin äsken netistä lisää aineesta ja ihan vaaratonta se on paitsi, että se voi vaurioittaa näköä pitkällä aikajanalla. Mutta siis miksi mä nyt tästä teille kerron, niin sunnuntaina yksi mies tarjosi sitä meille ja kertoi vähän enemmän aineesta. Käytiin ostamassa itse yksi pullo ja maanantai-iltana kokeiltiin sitä muutaman kerran.


Saatiin vielä illalla oikein makeat naurut, kun Maisa aka Little A piti meille pienen shown! Naurettiin vielä enemmän, kun huomattiin, että Maisan paidassa lukee Los Angeles. Oltiin nimittäin jo aiemmin puhuttu, että Little A is coming from LA :D Hirveesti tommosia sattumia tästä aiheesta..Ja siis Little A syntyi vaan niin, että Maisa näytti niin nololta wnb räppäriltä tämän päivän ruokailussa ja Pikku G:n kautta muodostui Pikku A :D

Tämmönen naurutäyteinen maanantai siis! Ja ps. älkää nyt kuvitelko, että minä ja mun kaverit ollaan mitään huumehörhöjä ton poppersin kanssa. Tuolla tosi monet käytti sitä ja se on ennemminkin ehkä lääke! Ja kaikkee uutta on aina hauska kokeilla, tietty rajansa kaikella sit :)

♥ Ninni

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

facepalm

Anonyymi kirjoitti...

siis mitä ihmettä! toi sun kaveris on kyllä niin sun kaksoisolento! :DDD enkä tiiä vielkää kumpi oot..eli siis tossa missä pelaatte pöydän ääres korttii ni onks sulla pitsipaita vai ruskee neule?:D

Anonyymi kirjoitti...

oon samaa mieltä kuntoi yks anonyymi !! ootte iha samannäkösiä annankanssa ! mää vielä erotan teijät jotenki mut kaveri kysy et eiks toi oo ninni :D

Anonyymi kirjoitti...

en ymmärrä mite meijät voijaan sekottaa, eihä me näytetä yhtää samalta :DDD ps HALUUUN takas

Anonyymi kirjoitti...

hui poppers kuulostaa pelottavalta, vaikka ihan vaaratonta oiskin.. aina ku kyse on huumeista nii alkaa hirvittää :D pahikset!!

Anonyymi kirjoitti...

mitä vikaa ninni lemmikeissäni on......... sydämmellisin terveisin murun omistaja. ps sä ja anna ette näytä yhtään samalta :DDD

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Haha läimi rauhassa :D

Anonyymi - Tosi outoo, koska ei me musta näytetä mitenkään erityisen samalta!? :D Mutta tosiaan joo tossa kuvassa oon toi ruskean neuleen omistava :)

Anonyymi - hah ihan hassua! varmaan vaalea tukka ja ehkä silmät ja nenä tekee jotain samaa ?! en tiedä :)

Anonyymi - Nii ihmettelen myös samaa, mut se on se kato, ku me nähdään toisiamme niin usein :D mäkin haluan!

Anonyymi - Niin se särähti ensin munkin korvaan, mutta kun sain lisätietoo niin ei se sit enää tuntunu niin kamalalta ajatukselta :D

Anonyymi - Ei mitään, tosi söpöjähän noi ;) hah ei mustakaan!

Anonyymi kirjoitti...

etkai sää nyt oikeesti luule että poppers on jotain huumetta :DDDDDDD se on suunnattu miehille jotka pitää toisista miehistä ja sen "hassun olon" pitäisi helpottaa ja rentouttaa niitä paikkoja mitkä voi tuntua tukalilta sellaisessa seksissä jota miehet keskenään harrastaa. ei todellakaa mikään bile tai seksihuume...

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Oonko mä sitten jossain vaiheessa niin sanonut? :D ei en siis tosiaan luule, että se on mikään huume ja tiedän kyllä tasan tarkkaan mitä se on ja mihin se on alunperin suunniteltu :)

Anonyymi kirjoitti...

"Se on siis sellasta laillista ns. seksi/bilehuumetta, joka on ehkä ennemminkin tarkoitettu miehille"

Ensin sanot sitä huumeeksi, sitten et todellakaan luule sitä huumeeksi etkä ole missään vaiheessa niin sanonutkaan? :D:D:D::D:DDDD

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Siis joo oon käyttänyt sanaa seksi/bilehuume ihan vaan sen takia, että sitä on käytetty 70-luvulta lähtien myös tanssilattioilla disco-päihteenä :) En mä luule, että se on mitään HUUMETTA!