5.6.2011

Lakkiaisia

Nyt on sitten valmistujaisjuhlat juhlittu. Eilinen oli aikamoista rumbaa, kun piti ennättää käydä niin monissa juhlissa. Kaikkiin en edes ehtinyt missä oli tarkoitus käydä :( Skumppaa tuli juotua enemmän kuin koskaan ja maha oli ihan räjähtämis pisteessä viimeisen juhlapaikan jälkeen. Tässä nyt olisi hieman kuvia juhla fiiliksistä!


Ahh kattokaa miten herkullisen värisiä mekkoja ja noi käy yhteen ihan mielettömän hyvin! Ois tehny mieli jäädä vaan kattoo tota kolmikkoa koko loppu illaks :D

Lotta (melkein) ylioppinut!

Oli huippu päivä ja sää oli mitä mainioin! Illalla suunnattiin keskustaan ja mekko olikin vaihtunut tossa vaiheessa hieman lyhyempään. Mä kävin muuten ekaa kertaa Senssissä ja en nyt oikeen tiiä tykkäsinkö tai no musta se oli ihan samanlainen kui Kharma oli :D Tosin se päivän valo siellä ei ollut kovinkaan jeees. Mutta juu semmoinen päivä oli eilen :)

PS. Muutama lukija on tullut tässä parin päivän sisällä juttelemaan mulle ja musta se on ollu tosi kivaa ja aika yllättävääkin! Jos siis mut bongaat jossain, niin tule ihmeessä puhumaan, jos siltä tuntuu :)

♥ Ninni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voiiii kulti tuolla välissä leikkii :D:Ddd terveisin ystäväsi ermu

Anonyymi kirjoitti...

Milloin ite valmistut? :)

Sara kirjoitti...

oot ollu tosi nättinä liikkellä! :) en oo ennen osannu kuvitella et tollanen maxi mekko tosiaan sopisi jollekin, mut sulle se käy hyvin !

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Joo mun oli pakko ikuistaa se hetki ;)

Anonyymi - Sitä ei tiedä vielä yhtään :s

Sara - Voii kiitos paljon! Mäki jotenki alkuun vähän kammoksuin niitä, mut nyt teki hirveesti mieli testata :) Onnittelut hei muuten Sara lakista ;)