29.6.2011

Day 6 in Bulgaria

Yöllisten häiriköiden takia päätimme nukkua torstaiaamuna hieman pidempään kuin normaalisti. Anna, Lotta ja minä käytiin aamupalalla ja mentiin sen jälkeen suorinta reittiä kohti auringonpalvonta tuoleja. Erikaa ja Maisaa taisi väsyttää hieman meitä enemmän, sillä he heräsivät vasta puoli kahden aikoihin päivällä.


Käytiin tavalliseen tapaan syömässä lounasta puolen päivän aikoihin. Lounaan lopuksi Lotalle tuotiin nenän eteen ihana ylläri..eräs hotellin työntekijä oli lähettänyt yhden tarjoilijoista tuomaan ihanan raikkaan juoman pöytäämme :) Kaljaa ja kolaa sekaisin - hyi ? :D


Lotta ei kehdannut jättää tota mixiä juomatta, joten nenästä kiinni pitäen muki tyhjäksi, hienoa Lotu ;) Ton ällötyksen jälkeen mentiin vielä hetkeksi ottamaan aurinkoa, kunnes tuli niin kuuma, että oli pakko päästä välillä sisälle viilentymään.

Iltapäivällä Erika, Maisa ja minä lähdettiin tuhlailemaan rahoja. Pahaksi onneksi kauhukaksikko Lotta ja Anna jäivät hotellille tekemään tuhojaan..Jos noi kaksi jättää kahdestaan johonkin, niin tietää jo valmiiksi, ettei siitä mitään hyvää voi seurata! Tottakai nää neitoset oli keksinyt jotain tälläkin kertaa :D Ykkös jäynänä toimi Maisan loppujen rahojen piilotus, kakkosena tuli Maisan hammasharjan suolaaminen ja kolmantena Maisan alusvaatteiden ripustaminen kaikkien nähtäväksi :) Tais tytöillä olla hauskaa näitä jekkuja tehdessä, kuten myös naapurihotellin miehillä :D Loppujen lopuksi molemmat tytöt saivat kunnon opetuksen Maisalta!


Kun selkäsaunoista oltiin selvitty lähdimme nauttimaan illallista upouusissa I♥Bulgaria-paidoissa :D Haluttiin kaikki ostaa matkamuistoiksi tommoiset paidat. Kerrankin päivä, jolloin ei tarvinnut kertaakaan miettiä "apua, mitä mä laitan tänään päälle"!


Hengasimme taas alkuillan hotellilla näiden saksalaistyyppien kanssa, kunnes matkamme jatkui kohti saksalaista karaokebaaria. Taas harmittaa, kun ei otettu kameraa mukaan, sillä tältäkin illalta ois saanut kyllä niiin ikimuistoisia kuvia..mm. se kun Lotta ja Maisa nolasivat itsensä laulamalla Britney Spearsin Oops!..I Did It Again - kappaleen ja noh.. monia muitakin kappaleita kuultiin Maisan ja Lotan versioina tuon illan aikana :D


Karaokebaarista meidän matkamme jatkui kohti Lazur-yökerhoa, josta olimme kuulleet paljon huonoja kokemuksia. Kun kuitenkin pääsimme perille, ihmettelimme kovasti muiden antamia palautteita! Paikka oli iso ja ihmisillä näytti olevan kivaa, musiikki oli hyvää ja kaikin puolin baari näytti oikein mukavalta :) Tanssilattialle satoi koko ajan saippuakuplia ja baari oli aivan meren rannalla! Jouduin napsasemaan netistä pari kuvaa, sillä omasta takaa niitä ei tosiaan löydy :(


Lazurissakaan ei nolauksilta vältytty..yllättäen taas Maisa ja Lotta keksivät jotain äärimmäisen viisasta! Molemmat neitokaiset keksivät kiivetä tanssimaan yhdelle baarin katoista. Olisittepa nähneet kuinka se katto huojui..ei vissiin ollut ihan tanssimiselle eikä ihmispainolle suunniteltu katto. Mä toljotin vieressä ja vajosin maan alle :D Loppuilta sujui hieman paremmin, kun mä löysin mukavaa jutteluseuraa ja muut tanssivat baarin terassialueella :)

Mä olin lähtenyt jo aiemmin hotellille nukkumaan ja muiden tyttöjen palatessa kaikki olivat ihan litimärkiä..Olivat kuulemma käyneet meressä ja hotellin uima-altaassa uimassa :D Ja näin taas yksi hieno ilta takana!

♥ Ninni

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyi näytän iha hirveeltä tossa mis ollaa bulgaria paidat pääl en kestä... ihana manaaja ♥♥

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Haha mä en nyt tiedä kuka teistä siellä huutelee! ;D älä valita oot ihana kumminki ;) mulla on sitä ikävä jo..

Anniina kirjoitti...

Mikä ihmeen ufo tuolla sun jalkojen välissä oikein asustelee tossa ekassa kuvassa? :D mutta ihania kuvia ninnuli <3

Ninni kirjoitti...

Anniina - Tiiätkö mä en tiedä! Oon kans miettiny samaa, mut en oo saanu vielä vastausta :D tänks dyyyyd ;)

Anonyymi kirjoitti...

kaljaa ja kokista mun uus lempi drinksu + vielä valmiiks paha olo nii aiii että !! :) halun takas yy

Anonyymi kirjoitti...

hei välillä postauksia sun menosta täälläkin !? miten maittaa taas olla suomessa ? mitä oot puuhastellu ? onko sulla muuten ketään sellasta tyttöä ketä ihailet jyväskylässä, kuka ?

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - saiskohan täältä suomen baareista sellasta jos pyytäis! :D tarjoon sulle synttärilahjaks ;)

Anonyymi - postausta tulossa :) Ei ole kyllä ketään yksittäistä henkilöä jota ihailisin :o