25.6.2011

Day 5 in Bulgaria

Ohoi rakkaat lukijani! Mulla on ollut tässä hurjasti menoa parin päivän sisään, joten en ole ehtinyt tänne mitään kirjoittelemaan :( Nyt siis kuitenkin luvassa viides päivä Bulgarian lämmöstä! Rupesin tutkiskelemaan ton viidennen päivän kuvasaldoa ja se on jäänyt kovin vajaaksi Matkaoppaiden takia. Eli siis tosiaan Matkaoppaiden seuraava tuotantokausi kuvataa Bulgariassa tänä kesänä ja me hassunhauskoina tyttöinä ilmottauduttiin netissä ihan vaan läpällä siihen ohjelmaan mukaan ja kappas vaan meidät sitten haluttiinkin mukaan ohjelmaan ja suostuttiinkin yhtiin kuvauksiin. Vitos päivä on siis omistettu Matkaoppaille!

Aamu näytti nyt vaihteeksi oikeen kauniilta! Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja suuntasimme heti aamupalan jälkeen taas ylläriylläri minnekäs muualle kuin altaalle ottamaan aurinkoa. Ei jaksettu ottaa kameraa ollenkaan mukaan altaille, joten kuvamateriaalia sieltä ei ole. Tosin mitään kuvaamisen arvoista siellä ei edes tainnut olla!


Tässä muuten eka kertaa kuvia meidän hotellin ruoista :) Tai ei tässä nyt kyllä ole kuin muutama kuva, mutta silti ;) Mun mielestä noi ruuat oikeesti ihan hyviä toki ruokalinjastoja olisi voinut olla hitusen enemmän, sillä jonot olivat aina ihan hirveän pitkät. Lämmintä ruokaa sai helposti jonottaa sen 15 minuuttia..ja joillain ihmisillä oli vähän omia sääntöjä jonotuksen suhteen - nätisti vaan tykkäsivät kiilata muut ihmiset jonossa!


Ruokailun jälkeen Matkaoppaiden kuvausryhmä saapui hotellillemme. Meillä ei ollut oikein mitään hajua mitä olisi tiedossa..tiedettiin vaan, että meistä kuvattaisiin shoppailureissu! Meillä ei ollut käynyt mielessäkään, että meidän huoneessamme kuvattaisiin ja huone oli siis jäänyt mitä siisteimmäksi :D Kyllä hävetti viedä kuvausryhmä tonne sekasorron keskelle!


En viitsi enempää kertoa siitä mitä tehtiin, näette sitten Matkaoppaista ;) Enempää mulla ei taida olla mitään julkaisukelposia kuvia tänne, joten joudun kertomaan näin sanoin yöllisistä häiriköistä!

Palattiin siis hotellille illalla ja pelailimme vähän aikaa korttia alakerrassa. Kaikki olivat hirveän väsyneitä, joten emme jaksaneet valvoa myöhään. Lähdettiin nukkumaan jo kello 23 aikoihin. Oli ihana ajatella sängyssä maatessa, että kerrankin saa kunnon yöunet! Sehän oli sitten tietenkin taas ihan liian täydellinen ajatus, sillä saimme tosiaan yöllisiä vieraita huoneeseemme..Saksalaiset pojat tulivat umpihumalassa meidän huoneeseemme pyytämään meitä juhlimaan heidän kanssaan - voi kyllä kello oli silloin tosiaan viisi aamulla! Valvoimme heidän kanssaan siinä sitten vielä pari tuntia ja yöunet jäivät taas..

Ps. Kaikille vielä oikein hauskat Juhannukset, vaikka se jussi taitaa jo melkein ohitse olla..Itse vietän keskikesän juhlaa parhaassa seurassa ystäväni luona Laukaa hoodseilla :)

♥ Ninni

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hahaha voi ei toi huone :DDDD mutta vähän kiva ku ootte siinä jaksossa sitte, millon se näkyy?

Anonyymi kirjoitti...

meijän sängyt on kyllä hyvässä kunnossa.... :D kiva peppu mulla

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Joo pieni kaatopaikka se oli koko loman ajan..:D Sen pitäis näkyä vasta ens keväänä eli siihen on vielä pitkän pitkä aika :) Se oli kyllä ihan siisti kokemus!

Anonyymi - Niimpä..::D hyvä pylly on ;)

Laura kirjoitti...

hei vähä siistii et pääsite telkkariin! :D kerro sit millon se jakso näkyy!

Unknown kirjoitti...

Voi tuli itselläkin ikävä Sunny Beachille! Oltiin siellä myöskin viime kesänä ja myös meitä matkaoppaat kuvasi:) Ja ne kaksi jaksoa on tullut telkkarista jo:)