27.6.2011

Juhannustaikoja

Nyt on juhannukset juhlittu ja aika palata taas normaaliin tylsään arkeen! Oli kyllä taas kerran hauska Juhannus hyvässä seurassa. Aluksi suunnitelmissa oli lähteä mökkeilemään Saarijärvelle, mutta matkaan tuli niin paljon esteitä, että päätettiin tänäkin vuonna suunnata tyttöjen kanssa Marin luokse Laukaaseen. Juhannuksen vietto lähti kokkailun parissa käyntiin ja heti alkuun kävi pikku kämmi, kun joku sankari oli unohtanut hellan päälle..:D


Muuten ruoanlaitto onnistu todella hyvin lukuun ottamatta tietenkään sitä, että grilli taisi hajota jossain välissä, kun se ei enää suostunut menemään päälle..:D Niimpä kypsennettiin loput ruoat uunissa. Ennen ruokailua vuorossa oli perinteisen ruokapöytäposetuskuvan aika! Kaikki muut oli laittanu ihan normivaatteet päälle kun mä taas vietin koko jussin mökkivetimissä..Viime vuotisesta menosta on jäänyt pois Matilda, joka asustelee Australiassa sekä Maria joka muutti viime kesänä Helsinkiin, mutta molemmat tytöt olivat hengessä mukana :)


Musta tuntuu, että me oikeesti syötiin koko ajan (niinkun aina..)! Kertaakaan koko viikonlopun aikana mä en tuntenut nälän vaivaavan eli siis tulipa ainakin hyvin syötyä :) Seuraavaksi vuorossa muutama kuva Mirrin Minea-vauvasta..:D Miralla taitaa olla joku vauvakuume meneillään..


Suurimmaksi osaksi me istuttiin tossa ruokapöydän ääressä jutellen kaiken maailman asioista.


Pelattiin Anskun iPadilla juomapeliä. Yhdessä vaiheessa meillä oli sääntönä, ettei saanut nauraa..arvatkaa vaan oliko hankalaa pitää naama peruslukemilla noiden tyttöjen seurassa kello kolme yöllä :D


Mari ja Ansku grillasivat yöllä vaahtokarkkeja.. Anskun hammastikku syttyi tuleen heti ensimmäisen karkin kohdalla :D


Valvoimme ihan liian myöhään ja niimpä lauantaina herättiinkin vasta 13-17 välillä :) Katsottiin putkeen neljä leffaa ja syötiin taas vaihteeksi hyvin. Puolet porukasta lähti kotiin jo lauantain puolella ja niimpä Mira, Mari ja minä jäätiin kolmestaan viettämään vielä toista iltaa.


Ekaks mun piti yrittää leipoa meille tommoinen solerokakku, mutta Mari ehtikin ensin..:D Siitä tuli hyvää, kiitos Mari ;)


Sellanen Juhannus tänä vuonna, katsotaan mitä ensi vuosi tuo sit tullessaan ;) Toivottavasti teillä oli myös mukava Juhannus!

♥ Ninni

2 kommenttia:

matilda kirjoitti...

ihanaa ihanaa, oottelinkin sulta juhannuspostausta niiin kuulen mitä kaikkee tapahtui <3 ootte ihanan tolloja ja oisimpa ollu ihan oikeesti mukana enkä vaan hengessä!!

Ninni kirjoitti...

matilda - hehe ;) niin noi mari ja nelal vähän välillä tuppaa olemaan..:D ENS VUONNA OOT OIKEESTI!!