20.6.2011

Day 2 in Bulgaria

Oltiin katsottu säätiedotteita Bulgariaan jo Suomessa. Ne ei kovinkaan hyviltä näyttäneet, sillä sinne oltiin luvattu kolmeksi ensimmäiseksi päiväksi sadetta..Ensimmäisenä aamuna, kun katsoimme ulos ikkunasta, niin taivas näytti hyvin pilviseltä. Kävimme aamiaisella hotellissamme ja päätimme tämän jälkeen lähteä kiertelemään vähän kauppoja :) Ja btw me olimme siis all inclusive hotellissa, joten ruokailuja ei tarvinnut sen koommin miettiä.


Parissa ylemmässä kuvassa näkyy Flower Street eli yksi SunnyBeachin isoimmista (kuuluisimmista?) kaduista, jossa mm. suuri osa baareista sijaitsee. Ostin tällä pienoisella shoppailureissulla aurinkolasit, värikkään lein sekä ihanan valkoisen mekon! Esittelen kaikki ostokset myöhemmin omassa postauksessaan :) Seuraavaksi suuntasimme Lotan ja Annan kanssa rannalle katselemaan vähän miltä siellä näyttäisi.


Shoppailukierroksen jälkeen lähdettiin takas hotellille syömään ja ottamaan aurinkoa, joka tosin ei siis paistanut kunnolla. Suureksi osaksi oli hyvin pilvistä, mutta jostain kumman syystä Anna paloi ja Erika (joka ei oikeastaan rusketu) sai rajat :D


Saatiin tommoset rannekkeet hotelliin tullessa ja toi todisti, että oot oikeesti tän hotellin asiakas. Ei oikein ymmärretty noita rannekkeita, sillä kaikki muut meistä sai vihreen paitsi Lotta, joka sai punaisen (koska on vielä alaikäinen). Silti joillakin 13-vuotiailla oli tommonen vihree ranneke?! Tytöt raahas noita juomia semmosella tahdilla tohon altaalle, etten ollut edes ehtinyt juoda edellistä, kun seuraavaa jo iskettiin käteen.

Maisan GucciGuccit pohjassa

Ei jaksettu olla altaalla kovinkaan kauaa, sillä pilvipeitto oli niin paksu, että sen alla tuli vähän viileä pelkissä bikineissä. Päätimme lähteä huoneisiimme ottamaan pienet nokoset, jotta jaksaisimme illalla hieman juhlia. Meillä oli siis kaksi hotellihuonetta. Toisessa asustelivat Anna ja Erika ja toisessa huoneessa Maisa, Lotta sekä minä :) Aloitettiin illan vietto laittautumalla ja sen jälkeen menimme kaikki Annan sekä Erikan huoneeseen, jotka olivat illan emännät ;)


Pelasimme korttia, söimme herkkuja sekä joimme skumppaa kirsikoiden kera! Jatkoimme matkaamme hotellin baarialueelle, jossa tapasimmekin mukavan oloisia brittipoikia :) Alkuilta vierähtikin siinä heidän kanssaan hengaillen.


Matka jatkui kohti Den Glade Vikingiä, joka on siis yksi Bulgarian tanssiclubeista :) Bulgariassa oli musta tosi outoa se, että jos halusit vessaan esim. jossain baarissa, niin sun piti maksaa siitä..


Tuolla soi koko illan hirmu hyvät kappaleet ja meno oli mitä parhainta. Pöydillä sekä baaritiskillä tanssiminen oli sallittua. MIKSI Suomessa ei saa tehdä kumpaakaan?! En mee oikeesti enää ikinä baariin täällä Suomessa noiden Bulgarian clubien jälkeen..Tanssiminen alkoi kyllästyttää jossain vaiheessa ja päätettiin lähteä katselemaan muita paikkoja. Löydettiin Vikingin lähettyviltä tommoinen kivanoloinen Cocktail Bar ja jäätiin siihen istumaan loppuillaksi :)

Miksi ihmeessä me tilattiin kaljaa?!

Maisa meni kokeilemaan tollaista tikapuiden kiipeämistä. Jos pääsi tonne ylös asti seisomaan, niin siitä sai 100 levaa eli siis 50 euroa :) Ei nähty kenenkään pääsevän tonne ylös asti..aina kaikki tippui viimeistään puolessa välissä! Tän jälkeen oltiinkin nähty tarpeeksi ekalle kokonaiselle illalle, joten päätettiin lähteä hotellille nukkumaan. Oli kyllä tosi hauska ilta! Tämmöisiä sais olla enemmänkin :)

♥ Ninni

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tilattiin kaljaa koska oltii tyhmiä ja sekasi :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus:) ja hei ihaniii noi miehet tuol ;;)<3 ja kiva toi nelos kuvan mummo joka istuskelee :D

Sara kirjoitti...

aivan ihanan näköistä ! :)

aajonna kirjoitti...

Ihania kuvia ja ihana tää sun blogi! :)

Anonyymi kirjoitti...

likka on tikkaris;) t. mä

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - haha niin ja se tais olla kaikista halvinta...:D

Anonyymi - Haha joo ne oli kyllä ihan hauskoja! ihan erilaisia kun suomalaiset miehet, jotka ei uskalla tulla sanomaan mitään ;D se tuli vahingossa kuvaan!

Sara - Nojoo niin siellä kyllä oli ja haluun niin takas..! täällä suomessa on niin masentavaa, kun sataa vaan :(

aajonna - Kiitos tosi paljon :)

Anonyymi - haha ja mikko on sekaisin :D