30.9.2011

Koas


Kävin tänään kirjottamassa vihdoin ja viimein vuokrasopparin! Kun astuin sisään Kauppakatu yhteentoista, niin meinasin pökertyä siihen pisteeseen. Sisällä oli ihan tajuton määrä ihmisiä ja oli onni, että mä mahduin vielä ovesta sisään. Valmistauduin odottamaan pitkän pitkän tovin, kunnes minuutin odottelun jälkeen mun vuoronumero pongahtikin ruudulle! Hahaa suckers ;)


Lauantaina siis muutto ja tässä vielä selvyydeksi kaikille: Muutan kaverini Hennin kanssa opiskelijaboksiin Jyväskylän keskustan laitamille. Matkaa keskustaan on sellaiset vajaat viitisisen kilometriä. Henni on asunut kyseisessä kämpässä jo vuoden verran ja nyt edellisen asukkaan pois muutettua mä saan muuttaa tilalle :) Jos asiasta ilmenee vielä kysymyksiä, niin kysykää ihmeessä pois!

Tässä vielä pari juttua, jotka kävin kipaisemassa keskustasta. Ostin myös yhden paidan alesta ja ripsivärin, joka pääsee heti huomenna testaukseen :)


Ton suklaapatukan jälkeen mulle tuli niin huono omatunto, että oli ihan pakko lähteä salille..

Unia!

♥ Ninni

6 kommenttia:

Enna kirjoitti...

Jos tulee huono omatunto kun syö herkkuja niin ei hyvä...

Anonyymi kirjoitti...

oon itekki asunu joskus koassilla, ihan kivoja kämppiä :) mistäpäi jyväskylää tää teiän kämppä on?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sun kynsille on tapahtunu ku ne näyttää tolta? :O

Ninni kirjoitti...

Enna - En ymmärtänyt, mutta ei se kiva kyllä ole!

Anonyymi - Toi oli kiva kuulla, että tykkäsit :) Myllyjärveltä!

Anonyymi - Noo tipit on ensinnäkin kasvanu ihan pois ja kynsilakat rapissu..:D

Anonyymi kirjoitti...

mitä toi enna yrittää pätee huonosta omtatunnosta, itellänhä se paska omatunto on ku pitää alkaa laihduttaa :-D mut siis muutitko sinne veturiin vai minne? :)

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Ja rauha maahan! Enna vaan koittaa hallita painoaan, mikä on ihan normaalia toimintaa :) Haha, en veturiin vaan Myllyjärvelle :D