1.7.2011

Day 8 in Bulgaria

Viimeisen päivän aamu koitti. Herranjestas miten viikko menikään nopeasti! Siitä saa kai vaan kauniisti kiittää hyvää matkaseuraa ;) Lauantaina herättiin taas aikaisin eli kello 9 aikoihin..pakkailtiin ja luovutettiin huoneet. Meidän piti hengata hotellilla 8 tuntia ilman huonetta..:D Oltiin onneks käyty hyvissä ajoin varaamassa altaalta paikat. Vietettiin siis suuri osa päivästä altaan ääressä. Matkatavarat oltiin viety hotellin matkatavaroidensäilytyshuoneeseen!


Tosta karvamadosta tulikin muuten mieleen, että Bulgariassa ei ollut melkein yhtään ötököitä! Mä en ainakaan nähnyt kuin muutaman perhosen ja pari kärpäsen näköistä elukkaa. Voi sitä ihanuutta..Suomessa on ihan liikaa hyönteisiä.


Mä vissiin tykkään salakuvata ihmisiä. Mun kamerasta nimittäin löytyy ties minkänäköistä naamaa ja aivan tuntemattomia kaikki :D Harmi kun meille tuli vasta vikana päivänä mieleen, että olis voinut käydä ostamassa halvalla tommoisen uimapatjan ja ottaa siinä aurinkoa..


Käytiin vielä ennen lähtöä shoppaamassa viimeiset rahat. Oli ihan älyttömän kuuma..kuudelta illalla mittarissa näkyi lukemat +34! Varjossakin oli tuskahiki päällä eikä mistään löytynyt viilennystä. Palattiin vielä hotellille syömään ja hengaamaan.

Ja näinpä kaikki hyvä loppuu aikanaan..


Ja taas jäähyväisten aika..Koko tää vika päivä oli muutenkin surua ja murhetta täynnä. Todettiin, että lomamatkoissa on kamalinta toi pois lähteminen. Meillä kellään ei ollut vielä yhtään ikävä Suomeen ja muutenkin oltiin justiin tutustuttu noihin saksalaisiin :( Toinen viikko olis kelvannut.


Pelasin yhden saksalaispojan kanssa risti-nollaa mun jalkaan. Harmi, että toi kului pois olis ollut kiva muisto nimittäin. Pysyväksi muistoksi sain kuitenkin rannekorun, jonka siis vaihdoin omaani silloin torstai-iltana sen yhden pojan kanssa :) Lentomatka oli ehkä maailman kurjin, koska kaikki olivat väsyneitä ja fiilikset nollissa..


Saavuttiin Suomeen kahden aikoihin yöllä. Pakettiauton peräkontti oli siis oiva paikka pienille yöunille :) Arvatkaa vaan kuinka hemmetin masentavaa oli herätä seuraavana aamuna omasta sängystä ja ulos katsoessa ei nähnyt mitään muuta kuin sadepisaroita?!

Meidän matka oli mitä onnistunein eikä mitään katastrofaalista sattunut! Ens vuonna varmasti uutta reissua luvassa näiden neitokaisten kanssa ;)

♥ Ninni

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eikä mua rupee itkettää taas :DDD oli kyl iha hirveetä toi vikan päivän lähtö ja mulle varsinki se edelline ilta.. t. itkupilli :)))

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - No niimpä :( Ja sinä itkupilli, en ollu IKINÄ nähny sun itkevän!? tosi kummallista :D