27.8.2011

Kiirettä pitää

Hehe tosiaan meni myöhään keskiviikkona ja mentiin siis Hennille (mun tuleva kämppis ;)) yöksi. Oltiin molemmat unohdettu laittaa herätyskello soimaan ja tarkoitus olis ollut herätä puoli yhdeksän aikaan, että varmasti ehditään kouluun. Herättiinkin sitten vasta klo 9.30 ja tuli hieman kiire laittaa kaikki valmiiksi viidessätoista minuutissa! Mietin jo, että jäisin vaan nukkumaan, mutta oli ihan PAKKO mennä kouluun.


Olikin sitten onneksi tosi rentsi päivä, kun meillä ei ollut yhdelläkään tunnilla opettajaa ja päästiin jo yhdeltä kotiin :) Koulusta siis kotiin nukkumaan. Illalla kävin vielä valmentamassa ja treenit meni hyvin epävakaasta säästä huolimatta. Treenien jälkeen kävin kotoa hakemassa tavaroita ja lähdin Hennille yöksi - mäkin kautta..Me molemmat tarvittiin vähän lohdutusruokaa tähän yksinäisyyteen :D Hyvin on mulla mennyt tällä viikolla tää vähähiilarisempi ruokavalio..


Tänään ei kumpikaan jaksettu aamulla herätä. Käytiin vaan päivällä Jyväskylän telinesalilla pomppimassa trampalla yyms. Harmi kun mulla ei tullu kameraa mukaan :( On ollut kyllä varsin hauska koti-ilta äitin kanssa. Mun alko hirveesti tehdä mieli mozzarellaa ja tomaattia ja meiltä onneks sattumalta löytykin jääkaapista mozzarellapussi, jonka viimeinen käyttöpäivä oli tänään! Huh mitä tuuria.


Nyt onkin sit aika käydä nukkumaan, koska huomenna pitäis jaksaa herätä aikasin töihin. Hyvää yötä!

♥ Ninni

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

missä oot töissä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Saako sinne jyväskylän telinesallille mennä ihan tollei noin vaa pomppii millo haluu ? (:

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Suomalaisessa Kirjakaupassa :)

Anonyymi - Ei sinne varmaankaan sais mennä..:D Mut eipä ne mitään tullu valittamaan ja meillä oli yks telinevoimistelija poika siinä mukana :)

Anonyymi kirjoitti...

aah toi juuso sainpalo on niin ihana <3 ;)

Anonyymi kirjoitti...

aah toi juuso sainpalo on niin ihana <3 ;)<nooooooo emmäny sanois....


ps. mite maustat ton tomaatti mozareilla salaattis:DD

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Kukahan on käynyt jättämässä kommenttia ;D ei mut joo onhan juuso tosi sulonen poika!

Anonyymi - Haha no älähän nyt :D Mä en tiiä mitä äiti siihen laittaa :(