14.8.2011

Party night

No nyt on sitten juhlat juhlittu vähäksi aikaa! Tai no okei vielä ensi viikonloppuna tiedossa on sedän 50-vuotis synttärit, mutta sen jälkeen vois kyllä pitää pientä taukoa juhlimisesta :) Perjantai-iltana täällä meidän lähellä oli ilotulituksia, joista innolla menin terassille ottamaan kuvia ja muutaman ihan hyvän kuvan sainkin!


Lauantaipäivä menikin sitten töiden parissa. Kassalla oleminen oli musta oikeestaan ihan kivaa ja sen kassankäytön opin melko nopeasti. Aika kului jotenkin ihan hirmu nopeasti! Kävin ruokiksella ostamassa Nellalle synttärilahjan ja itselleni uuden paidan, joka mulla olikin illalla päällä :) Töistä siis suoraan Nellan luokse juhlimaan. Eikun pöytä koreaksi ja musat soimaan!


Ja sitten kakun kimppuun, joka oli muuten aika yllättävän hyvää ja saikin kehuja :) Anni toimi koristelijana ja loihti tosta kakusta tosi herkullisen näköisen!


Kun synttärisankari oli jo ensimmäisen palan kakusta leikannut, niin huomattiin, että ainiin kynttiläthän pitää puhaltaa aina ensimmäiseksi! Kai ne toiveet toteen voi käydä vaikka vähän väärässä järjestyksessä mentiinkin :D


Kakun tsekkaamisen jälkeen käyntiin pistettiinkin sitten juomapeli!

Joosua hyvä kuvaaja..

Ilta meni ihan äärettömän nopeasti ja yhtäkkiä tulikin aika lähteä pienoiselle baarikierrokselle. Meitä oli niin iso porukka, että koko ajan joku oli kateissa! Kierrettiin Passion, Shaker ja Gigglin Marlin :)


Vaihdettiin jossain vaiheessa iltaa Annin kanssa kenkiä, koska mä en oikeesti jaksanut yhtään kävellä korkkareilla..Viihdyttiin hyvin pilkkuun asti ja siitäpä mä lähdinkin sitten kotiin taksilla. Oon huomannut, että krapulaan auttaa vihannesten syöminen, joten siksi mä söinkin tänään vähän vihreämmän aterian! Oon kyllä muutenkin ihan hurahtanut salaatteihin nam :)


Kiitos vielä kovasti eilen kaikille juhlijoille ja muillekin! Oli ihan huippu hyvä ilta parhaassa seurassa ;)

♥ Ninni

5 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

!!! ;)

p.s. hyvin onnistui multa sitten kumminki onneks toi kävely noilla kengillä.....

Ninni kirjoitti...

Anniina - Säihkysääri ;) Mä olisin niin halunnut olla näkemässä sen tilanteen! :D Kyllähän se lopulta meni ihan hyvin hei :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootpa ollu nättinä taas! Kuin myös synttärisankari :)

Anniina kirjoitti...

......:D: ehkä ihan hyvä että et ollut, toivottavasti ei kukaan muukaan!

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - No voii kiitoksia :) Synttärisankari on aina ihanainen!

Anniina - Nouu höps! EI kukaan kuitenkaan mitään tajunnu :)