24.4.2011

Easter

No nyt on sitten kotiuduttu Haapajärveltä serkkulasta ja täytyy kyllä sanoa, että oli huippu hyvä reissu, joka meni ihan liian äkkiä. Mä vähän emmin lähtöni kanssa, mutta onneks päätin lähteä! Oisin kuitenkin kotona vaan kuollut tylsyyteen ja yksinäisyyteen. Koko viikonlopun aurinko lämmitti ihanasti ja sai nauttia nyt kyllä oikeen kunnolla tosta ulkoilmasta :) Mä ainakin olin melkein koko aika vaan ulkona. Kuvailin, söin, otin aurinkoa ja nautin hyvästä seurasta - sellanen oli mun päivä ja illalla sit lähdettiin serkkuni ja muutaman kaverin kanssa käymään paikallisessa "nuorisomestassa" Kievarissa :D
   Ilta meni oikeen hyvin ja pilkun jälkeen lähdettiin käveleen vähän matkaa, kunnes soitettiin taksi, jonka tulossa kesti varmaan oikeesti puoli tuntia.. Kun taksi sitten vihdoin saapui niin tottakai joku hemmetin idiootti painelee sisälle ennen meitä. Nooh sitten siinä ärsyyntyneinä lähdettiin jatkaa matkaa kävellen. Arvatkaa vaan oliko kylmä siinä pikkupakkasessa pikkuvaatteet päällä. Voin kertoo, että hypotermiasta ei kovin kaukana oltu. Yritettiin saada ohi ajavia autoja pysähtyyn, mut ei kukaan ottanu kyytiin! Oltiin jo melkein perillä, kunnes meitä vastaan ajo tyhjä taksi, joka saatiin onneks pysäytettyä ja hän ystävällisesti kyyditsi meidät perille. Kun istuin sinne taksiin, niin taksikuskilta ei varmasti jäänyt kuulematta mun mielipide takseista, mun fiiliksistä sekä ihmisistä, jotka vie taksit toisten nenän edestä. Annoin vähän palautteen kuulua :D Semmonen ilta ja tässä ois sit pari kuvaa eilispäivältä!


Näiden kuvien jälkeen mun kamera teki mukavan tempun eli paristot tyhjeni :) Ärsytti kyllä hieman, koska tänään ois ollu vaikka mitä kivaa kuvattavaa..Otin sit parit kuvat kännykällä, joista ei nyt ehkä ihan niin hyviä tullut, mut jotain kumminkin. Herättiin tänään tosi myöhään, koska eilen meni niin pitkään. Etsittiin suklaamunia, jotka me oltiin yöllä piilotettu mahtaviin piiloihin, maalattiin kananmunia, pelattiin pihalla Kubb-nimistä peliä, nautittiin ihanasta säästä ja seurasta sekä syötiin hyvin! Tää päivä on siis ollut mitä mahtavin :)


Sellanen mukava pääsiäinen tänä vuonna ja nyt pitäis alkaa sit keräilee vähän voimia vappua varten. Just nyt kuitenkin aattelin kaivautua peiton alle herkkujen kera ja kattoo jonkun leffan. Hyvät illan jatkot siis kaikille :)

♥ Ninni

Ei kommentteja: