18.4.2011

Sisko tahtoo humalaan

Mun piti postailla jo eilen, mutta käviki sellanen pikkunen juttu, että mä nukahdin. Joo pääsin eilen kotiin puoli neljän aikoihin iltapäivällä, söin ja nukahdin samantien. Heräsin siinä sit mukavasti iltakymmeneltä kävin taas vähän syömässä ja nukkumaan..eli toisin sanoen mun eilinen päivä meni sängyn pohjalla makoillen. Ei kyllä mä päivällä kotimatkalla kävin keskustassa pyörähtää. Oli ihan sairaan kiva keli, vaikkakin tuuli aika kovaa. Huomaa nyt, kun on ilmat lämmenny, niin ihmiset on heränny ja lähteny liikkeelle. Ei nimittäin yleensä sunnuntaipäivisin hirveemmin noita ihmisiä näe keskustassa. Mutta nyt tosiaan tohon lauantai-iltaan! Kameran kuvasaldo jäi nyt kyllä ihan naurettavan minimaaliseksi, joten ei nyt ihan hirveesti näitä kuvia oo luvassa..tästä kuitenki lähtee eli meikä yksin bussipysäkillä :D


Jep tässä oli illan kuvasaldo! Yleensä mun ja Misan baari-iltojen jälkeen kamerasta löytyy mitä mielenkiintosempia kuvia, mutta jostain syystä nyt niitä ei löytynytkään. Käytiin siis ihan alkuun Shakerissä juomassa yhdet superhyvät juomat ja sieltä suunnattiinkin sit Gigglin Marliniin, jossa viihdyttiinkin sitten pilkkuun asti. Se on niin outoa, kun baareissa rupee jo törmäilee näihin vuotta nuorempiin! Mähän ite täytin vasta 18..tai noh onhan siitäki jo puoli vuotta, mutta tuntuu vaan parilta kuukaudelta. Mut joo pilkun jälkeen lähdin siis kaverin luo unille ja nukuttiin piiiitkään. Ja sit pirteenä ja hyvinhyvin freshinä lompsimaan kotia kohti.


Sellanen mukava ilta ja puutumispäivä takana. Oli kyl aika kiva viikonloppu ja varsinkin toi sää..♥ Nyt sit voisinkin ruveta miettimään tän päivän ohjelmaa :) kuulumisiin!

♥ Ninni

4 kommenttia:

matilda kirjoitti...

kuka on tämä kaveri josta on aina mainintaa nimellä 'kaveri' ;) <3

Anonyymi kirjoitti...

sulla on tosi kivoja postauksia! tykkään ihan älyttömästi lukee sun blogia :)ois kiva saada lisää videopostauksia!

Ninni kirjoitti...

matilda - hehe ai sä oot kiinnittäny tollaseen huomiota ;D se on semmonen ihana kaveri <3 voin kertoo joskus piakkoin vähän!

Anonyymi - Voi olipa kiva kuulla :) Joo tottakai niitäkin tulee vielä!

Anonyymi kirjoitti...

oon kans huomannu ton kaveri jutun minkä masikin;) t.venni8s