22.4.2011

Shut up and drive

HUH eilisestä ei tullut tylsää koti-iltaa! Käytiin Nellin ja Misan kanssa kiertelee vähän Jyväskylää autolla ja eksyttiin sit jossain vaiheessa Passioniin sekä Shakeriin. Käytiin kuitenki ihan ekaks mäkissä, kun tytöillä oli nälkä ja olihan munki sit pakko jotain ottaa, vaikka olin syöny justii kotona. Nellillä oli kaks söpöliiniä mukana autossa, mut vietiin ne sit jossain vaiheessa hoitoon vähäks aikaa :) Sortsi nää kuvat on aika huonolaatusia, mutku toi mun kamera ei jotenki toimi yhtään pimeellä tai sit en osaa vaan käyttää sitä..:D

Tuitui Vikke hurmuri!

Senssiin oli ihan siistit jonot KOKO ILLAN! Vielä kahden aikaa yölläki sinne oli sellanen mukava pikku jonon poikanen..Oltais muuten varmaan menty käymään siel, mutku ei me viittitty maksaa sisään 6 e plus narikka pari euroo, kun oltais kuitenki oltu vaan korkeintaan se 10 minuuttia sisällä. Mutta joo tosiaan viihdyttiin siis Shakerissa jonkin aikaa, koska siellä mahtu istumaan eikä noissa juomissakaan ollu mitään valittamista.


Käytiin viemässä Nelli kotiin nukkumaan ja ajeltiin Misan kanssa vielä jonkin aikaa sen jälkeen. Ei kuitenkaan ihan hirveen myöhään jaksettu, joten käytiin hakemassa pari sankaria kyytiin ja lähdettiin kotia kohti. Matkalla ajettiin motarilla jäniksen päälle :( Hyi se oli kauhee, kun sitä ei näkyny ollenkaa ja yhtäkkiä se vaan oli siinä auton eessä ja kops!


Ainii käytii muute jossain vaiheessa iltaa huoltsikalla ja ostin sieltä itelleni pääsiäisen ekan suklaamunan. Äiti oli unohtanu ostaa niitä ja pääsiäisenähän kuuluu syödä suklaamunia! Aamulla avasin ton ja nyt tuli kyllä Se tunne, kun saa paskan lelun Kinder-munasta ! eli hirveä pettymyksen tunne :D


Sellanen ilta oli meillä ja nyt pitäis ruveta sumplimaan vähän tän päivän kuvioita. Ainaki ulkona näyttäis olevan ihan kiva keli eli enköhän mä tonne kauniiseen säähän eksy ;)

♥ Ninni

2 kommenttia:

Enna kirjoitti...

toi juoma mitä juot on mun yks lemppareista shakerissaaa

Ninni kirjoitti...

Enna - En ollu ennen maistanu, mut Nelli suositteli :) Oli kyl ihan älyttömän hyvää!