11.4.2011

ideopostaus

Mun päivä alko tänään noilla herkuilla! En muistanukkaan, että noita myydään vielä ja siitä on varmaan yli neljä vuotta, ku viimes tuommosii syöny. Laitoin joukkoon vähän banaania, että olis ees vähän jotain terveellistä tässäkin aamussa. Sitten mä kävinkin taas innokkaana noiden kirjeiden kimppuun :)


Ja vihdoin ja viimein mä sain videon tänne asti! Eli tässä ois tällänen perusmeikki, mitä muutamat lukijat oli toivonu :) Toivottavasti tästä saa edes jotain selvää JA muuten unohdin mainita kulmakynän eli se on Rimmelin joku halpa 4 euron kynä, mikä mulla on ollu ihan hirmu kauan. Varoitan pienestä karjahduksesta kolmen minuutin paikkeilla  :D Nauttikaahan nyt sit noista ihanista meikkausilmeistä..


♥ Ninni

27 kommenttia:

Enna kirjoitti...

äää hahah ooot ihana!! :D <3

Anonyymi kirjoitti...

voi ihanaa ! oot hurjan söpö (: kiitos videosta !

Anonyymi kirjoitti...

sössönsössön :D kuulostat 11 vuotiaalta.. hassu

Anonyymi kirjoitti...

onks sulla ässävika vai vääristääkö toi video sun ässät? :D oot super kaunis!!

Ninni kirjoitti...

Enna - phihi sä :)

Anonyymi - eipä mitään! Välillä kiva tehä tällasia

Anonyymi - Haha nii kuulostan :D

Anonyymi - Ei ole ässävikaa eli video ilmeisesti vääristää :) dängjuu

Enna kirjoitti...

kuullostat just niinku aina !

Oona kirjoitti...

Ai että kun oot ihana <3

Ninni kirjoitti...

Enna - En ymmärtäny..:D

Oona - hehe kiids Ooona :)

Anonyymi kirjoitti...

vitsi sä oot sitten söpö! mä oon tällänen salainen seuraaja kun vahingossa blogiisi kerran törmäsin ja voi hitsi kuinka tykkäsin nyt sun videosta! sä olit just niin aidon kuulonen etkä yhtään teennäinen toisinkuin jotkut muut bloggaat! jokapäivä tuun kattoo aina onko uusia postauksia ja lisää niitä reippaasti vaan, ihan vaan vaikka päivänasu kuvia! Haluisin myös tietää enemmän sun elämäntilanteesta että mikset käy koulussa ynm jos joskus kiinnostais kirjottaa vielä syvemmin itsestäs (:

Enna kirjoitti...

siis tarkotin että tolta sä aina kuullostat;D et ei oo miotää sössöässää yms.. ikävä <3

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Kiva kuulla :) En viiti postailla, ihan joka päivä, koska mulla ei oo aina asiaa! Että postaan mielummin sit, kun sitä asiaa oikeesti on ja tekstiä tulee luontevasti eikä tarvi väkisin vääntää jotain :) Joo voin tottakai kertoo jossain postauksessa enemmänkin musta!

Enna - Noku musta tässä kuulostaa hirveeltä sössötykseltä, et toi kamera on oikeen onkinu tuolta noi s-kirjaimet ?! :D kiva

Julia kirjoitti...

voi vitsit vähän kiva tollane videopostaus, oli jotenki ihanaa kattoo sitä ! :D ja etkä sössötä ees
lisää tollasia vaa, esim. miten teet jonku iltameikin jne !:)

Anonyymi kirjoitti...

kai sää tajuut et ku venytät sun silmää tollei ku meikkaat ni parin vuoden päästä sullan on kivat rypyt.. ! toi h&m kalaali on ihan paska ! jaa kuulostat tosi sössöttäjältä tässä. repesin sun ilmeille !!

Ninni kirjoitti...

julia - kyl vähän kuulostaa sösssöltä :D mut kiitti paljon julia kiva kuulla :) Iltameikissä kestää vaan sit aika kauan tehdä, et se video on sit pitkä :o mutta voin harkita sellasta!

Anonyymi - Ehkä mua ei haittaa ne rypyt? :) Ja enpä usko, että tollasesta nyt pahemmin mitään ryppyjä tuliee ja vieläpä parissa vuodessa. Kajaali nimen omaan, mut siis juu oot oikeessa ja sanonkin itse asiassa tuos, että pitäis ostaa joku kunnon! Kiva, että sain sulle nauravan naaman :D

Emmi kirjoitti...

NIIN ninnimäinen toi karjahus kun meni vähän pielee :D oot niin ihana!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva video! :)

Ja joo, eipä tosta silmän venytyksestä varmasti mitään hurjia ryppyjä tule, epäterveellisistä elämäntavoista tulee noin miljoona kertaa kauheemmat rypyt. :D Ja sun ilmeet oli ihanat :D<3

Anonyymi kirjoitti...

Nauratti toi karjahdus :D Kuulostat ihan samalta kun joskus 3v sitten ku kävin moikkaamassa sua cheerkisoissa :). En kyllä tiiä muistaisitko mua ollenkaa :D Mut nyt asiaan, kiva meikki tuli :) Paljonko maksaa tollanen Pan Stik? Ite käytän aina meikkivoide+peitepuikko yhdistelmää koska kumpikaan niistä ei oo tarpeeks hyvä yksinään. Mutta ois kauheen kiva jos vois laittaa vaan yhtä tuotetta naamaan! :)

Ninni kirjoitti...

Emmi - Haha niimpä ;D hih kiitti emsy!

Anonyymi - Hih kiitos :) NO NIIMPÄ!

Anonyymi - Ootko Taru? :) Kiitoskiitos! Ömöm se maksaa 10,50 € ainaki Sokkarilla eli eipä kovin kallis siihen nähden kuinka kauan toi yks tikku säilyy! Mullakin on ollu toi sama jo öö ehkä kuus vuotta? :D Kannattaa kokeilla :)

Anonyymi kirjoitti...

OON :) En olis uskonu että muistat!

piitsu kirjoitti...

Voi että ninni oot söpö ! tykkään sun meikkausilmeistä <3 en tajuu miten tulee noin täydellinen ilman meikkivoidetta !

piitsu kirjoitti...

Niih ja joo nam noi minis on kyl tosi hyviä ! :P mut aikaa kyl ku on syöny :<

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Tottakai mä muistan :)

piitsu - Siitä meikkivoiteesta pitää vaan päästä irti! Sun pitää ostaa niitä tai sitte tuut meille syömää ;) ps. innostuit vähän kommentoimaan :DD

Anonyymi kirjoitti...

lopeta tää paska

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Voi Anonyymikulta ei sun tarvitse tätä lukea, jos et pidä :)

Anonyymi kirjoitti...

Apua miten sössötät tässä videossa! Kuulostat ihan joltain pikkulapselta. Ollaan kyllä jossain bileissä joskus tavattu etkä mun mielestä tollee lässyttäny sillo :D

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Mä en tiedä mistä se johtuu, koska puhun ihan normaalisti tässä :D! Eikä kukaan oo koskaan mulle sanonut sössötyksestä mitään. Kamerassa varmaan jotain hänslinkiä, kumma juttu.

Anonyymi kirjoitti...

HAAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHAHHAAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHHAAHAHAHHAAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAH
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D ARGHHH !