8.4.2011

What a wonderful day

Tänään on ollut ihan super kiva päivä :) Oon ollu koko päivän äitin kanssa. Lähdettiin aamupäivästä käymään salilla ja sitten suihkun kautta Rossoon syömään. Muistan, kun viimeks käytiin Rossossa ja jotenkin en tykännyt silloin yhtään, joten annoin vähän palautteen kuulua, mutta tällä kertaa meitä palveltiin loistavasti ja ruoan tulemisessa kesti vain 10 minuuttia, vaikka ravintola oli ihan täynnä! Oltiin hirmu yllättyneitä ja kehuttiin tarjoilijoita kovasti.


Ennen ruokailua käytiin vähän kiertelemässä kauppoja ja mulle tuli ihan kamala masennus, koska kaikissa liikkeissä oli ihan hirveen paljon kaikkia ihania vaatteita, mitkä olisin halunnut ostaa, mutta ei näillä rahoilla :( Heti, kun astuin hennesille, niin näin siellä ihanat shortsit, jotka äiti sit osti mulle jee! Kiitos äitille :) Tarkotus oli vaan ostaa mulle jotkut sukat, sillä olin unohtanu vaihtosukat kotiin eikä hirveesti hotsittanu laittaa mitään hikisiä sukkia jalkaan. Löysinki lopulta tosi söpöt sukat.

4,95 € H&M
19,95 € H&M

Tultiin kotiin vähän aikaa sitten ja kohta pitäis varmaan taas lähtee liikenteeseen, kun kaverit on lähdössä baariin ja aattelin käydä ite myös kattomassa millanen meno siellä tänään on. Jyväskylässä on nyt viikonloppuna Muodin Yö-tapahtuma ja monet kaupat on tänään auki klo 23 saakka, joten ajattelin ehkä ostaa Vilasta, jotain kivaa, kun siellä näytti olevan hirveesti kaikkia kivoja vaatteita.


Hei kertokaapa joitain hyviä leffoja mitä kannattaa katsoa? :) En katso kauheesti leffoja, mut sunnuntaina mulla taitaa tulla tylsä koti-ilta eli sillon voisin pitää jonkinnäkösen leffaillan. Hauskaa viikonloppua kaikille!

♥ Ninni

7 kommenttia:

Enna kirjoitti...

ootpas taas söpönä niinku aina! :) mä just oon tääl kattonu varmaa 10 leffaa :D aquamarine oli iha jeeees ja just my luck ja tyttö tuollainen esim :D ja sit jos tykkäät semmosista toiminta tyyppisistä nii taken ehdottomasti!!

Anonyymi kirjoitti...

missä salilla sä jyväskylässä käyt ? :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ihanan näköstä ruokaa! Tuli nälkä :D Järjestettäispä täälläkin tommosia muodin öitä yms! Jkl on kyllä ihana kaupunki :) En osaa suositella leffoja kun en itekkään niitä paljoa katso :D

matilda kirjoitti...

iii jiikoon näkemine ilahdutti! tuttu paikka ;) ja leffoista law abiding citizen on hyvä, jos uskallat katttoo hehe. tai joku hömppäleffa niinku life as we know it!

piitsu kirjoitti...

Eikä just katoin noit samoi shortsei mut en viel ostanu ku budjetti ei riittäny ! Ne oli niin kivat !

Ninni kirjoitti...

Enna - Hah kiitti endy :) Noni sattupas hyvin kiitos leffaideoista !

Anonyymi - Käyn Vivianissa, mikä on siis naisten kuntosali :)

Anonyymi - Joo nälkäsenä ei kannata kattoo mitään ruokakuvia, se on ihan hirveetä :D Tää on kyllä tosi kiva paikka :)

matilda - hihii ;) Eikai toi oo mikään kauhuleffa?! kiitos ideoista masi :)

piitsu - joo mäki tykästyin ihan samantien :) en ees kokeillu siellä kaupassa, kun oli niin hirveet jonot, mut hyvin ne mahtu! Käyt ostaa ne sitten, ku saat rahaa :)

piitsu kirjoitti...

Jeps sen teen ! :) ja joo nii kyl oli kauheet jonot siel ja joka paikassa ! :/