10.5.2011

Ilo irti auringosta

Tällasina päivinä ei tekis yhtään mieli istua sisällä koneella, joten tässä tulee vaan pikasesti vähän tän päivän ihanuutta eli aurinkoa! Heräsin, pistin bikinit päälle ja aurinkoon loikoilemaan :) Tämmösillä keleillä on vielä kiva ottaa aurinkoa, kun ei tuu liian kuuma vaan on just sopiva. Inhottavaa, kun leikattiin äitin kanssa meidän pihan suojamuuri ja nyt kaikki näkee, jos mä oon ottamassa aurinkoa. Vähän ahdistavaa, mutta mielummin niin kuin että ampparit pyöris niiden ruusupuskien ympärillä ja samalla häiritsis mua. Tässä tämmönen oikeen fresh kuva!


Iskä oli pystyttäny viikonlopun aikana meidän pihaan tämmösen pöytäsetin ja samalla tollanen oikeen iso päivänvarjo. Tuos on varmasti kiva syödä kesällä aamupalaa ja nauttia samalla ulkoilmasta :) Voitte varmaan kuvista päätellä mikä on iskän lempiväri..mut noihin synkkiin väreihin sopii ihanasti jotkut pirteen väriset penkin pehmusteet, joita ei tosin olla vielä käyty hommaamassa. Minkä väriset sopis teistä parhaiten mustan kanssa?! Entä yksiväriset vai moniväriset!


Yay, pisamat come to me! Kai mulle pienet rajat tänään synty jo ja iho tuoksuu ihan rusketukselta jee :) Ihanaa, kun kesä tulee on jotenkin paljon parempi fiilis ja muutenkin kesällä kaikki on hyvin! Murehdittiin tossa yks päivä kyllä Miran kanssa, että kohta se talvi jo tulee ja kesä on ohi :( Mutta nautitaan nyt vielä minkä kerkeää. Mä lähden nyt kyllä takas tonne pihalle moikkamoi :)

♥ Ninni

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

älä nyt vielä murehi talvesta ku kesähän vasta alkaa :D ja sulla on ihanan paljon pisamii!

Enna kirjoitti...

mulleki pisamii :(

Anonyymi kirjoitti...

jes!! vihdoin joku toinen jonka mielestä iho tuoksuu rusketukselta auringon oton jälkee! :D sanon aina kavereille sitä mut ne nauraa ja kattoo mua oudosti :(
ihana blogi sulla!
-mil

Anonyymi kirjoitti...

Hei asutko sä Jyskässä? Näyttää niin hullun tutulta nuo kuvat ulkoa!

Ninni kirjoitti...

Laura - no mut ääh se kuitenki menee niin nopeesti ohi :( Niitä tulee vaa vuosi vuodelta enemmän!

Enna - Sullekki tulee hömppä :)

Anonyymi - No mut se on ihan totta, että se iho oikeesti tuoksuu sellaselta jännältä! :D voi kiva kuulla, kiitos paljon :)

Anonyymi - Hah joo kyllä asun ;D

Anonyymi kirjoitti...

kerroit joskus että sulla on vihertävää hiuksissa ja ostit siihen jonkun shampoon joka poistaa kaikkee epäpuhtauksii, niin onko auttanu vihertäviin hiuksiin? :) koska mulla kans vähän vihertää hiukset niin vois kokeilla kans

Ninni kirjoitti...

Anonyymi - Joo kyllä se on itseasiassa auttanu! En vaan oo nyt pitkään aikaan käyttäny sitä, kun oon ihan totaalisesti unohtanut..:D Kun siis se shampoo on sellasta, mitä käytetään vaan muutaman kerran kuukaudessa. Mutta joo kannattaa kyllä kokeilla :) Ainakaan parturikampaamoissa ei tiedetty mitään muita shampoita, mikä tosiaan poistais tota vihertävyyttä!